• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Drago mi je da sam nešto pokrenuo

Predsjednik OFK Beograda ponovio da nema ambiciju da naslijedi Tomislava Karadžića, protiv koga nema ništa lično, ali mu ne bi oprostio neuspjehe.

 Terzić: Drago mi je da sam nešto pokrenuo Izvor: MONDO

Zvezdan Terzić u intervjuu "Politici" je potvrdio postojanje svog pisma klubovima Jelen Superlige Srbije, kojim je pokušao da ih motiviše na borbu za promjene u Fudbalskom savezu Srbije.

Nekada prvi čovjek FSS, a sada OFK Beograda, zadovoljan je što je "stvorena kritična masa".

"Više ne želim da učestvujem u polemici, rekao sam šta sam imao. Drago mi je da je moja riječ pokrenula kampanju. Bićemo u plusu i ako ne bude promjena", rekao je Terzić, preciziravši da pismo nije poslao Partizanu i Crvenoj zvezdi, ali jeste Vojvodini, Spartaku, Jagodini, Slobodi, Javoru...

Terzić ne želi da on bude taj koji će jednog dana naslijediti Karadžića.

"Poznajem ga duže od 25 godina i nemam ništa lično protiv njega. Ali, u ovoj situaciji mu ne bih oprostio ni da mi je rođeni otac. Ponaša se autokratski, kao direktor preduzeća. Lako je FSS da bude stabilan, kada ima prihode od FIFA, UEFA, TV prava i raznih donacija", rekao je Terzić i nastavio:

"Otjerao je Đukića, danas najperspektivnijeg trenera Španije. Zbog sujete je otjerao i Antića, bio je neuspješan sa Pižonom, kao i sa Antićem. Ako nemate uspjeha, morate da odete. Do sada se nije desilo da ispadnemo iz trke na pola kvalifikacija i to u grupi koja nije teška. Nije tačno da smo mala zemlja - veći smo od Belgije, Hrvatske, Velsa i Makedonije. Crna Gora je sa 600.000 stanovnika uspješnija od Engleske, Ukrajine i Poljske. Kako je to moguće?"

Predsjednik "romantičara" ističe da štetu zbog loših rezultata reprezentacije trpe svi u srpskom fudbalu, ponajviše klubovi poput njegovog, koji žive od prodaje igrača.

"Većina klubova osjeća loš ambijent, mnogo je veći broj onih koji su nezadovoljni. Tačno je da sam pokrenuo ovu priču i da su me mnogi podržali, ali dalje neću da se miješam".

Terzić je na kraju priče za "Politiku" rekao da bi na čelo FSS trebalo da dođe uspješan menadžer, a svoj glas dao je Miliji Baboviću.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC