• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRVENO-BIJELI: Možemo bolje!

Fudbaleri Crvene zvezde svjesni da su mogli i ubjedljivije od 2:0 da pobijede IBV. "Ima još vremena do početka prvenstva".

 CRVENO-BIJELI: Možemo bolje! Izvor: MONDO

Crvena zvezda je dobro počela sezonu. U prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na "Marakani" je savladan islandski IBV rezultatom 2:0.

Ipak, utisak je da su crveno-bijeli mogli i do veće zalihe pred revanš za nedjelju na Islandu.

"Bila je teška utakmica, prva u sezoni. Pokazali su da su čvrsti u odbrani i da ih nije lako proći. Napravili smo dosta šansi i dali dva gola, što je dobar rezultat pred revanš. Da nam je neko to rekao pred utakmicu bili bismo zadovoljni", ocijenio je kapiten Nenad Milijaš i dodao:

"Sad treba da odigramo dobro revanš i nastavimo dalje ka našem cilju. Mislim da će nam tamo biti lakše, pošto moraju da se otvore i napadnu nas. Vjerujem da ćemo lakše dolaziti do njihovog gola".

U drugom poluvremenu uočljiv je bio pad tempa u igri srpskog viceprvaka, iako je u tom trenutku bilo 1:0, odnosno rezultat koji ne garantuje miran revanš.

"Imamo na čemu da radimo, ali znamo da nam prvenstvo počinje za nekih 25 dana, dok su oni u sred prvenstva", istakao je Milijaš.

Strelac vodećeg gola i to u debitantskom nastupu za Crvenu zvezdu, Slovenac Nejc Pečnik, takođe je priznao da ekipu očekuje još puno posla.

"Nismo još pravi, ovo je bila tek prva utakmica, ali dobro je da nismo primili gol. Imamo još mjesec dana do početka prvenstva i bićemo bolji", kazao je Pečnik, jedan od najboljih aktera utakmice.

Aleksandar Kovačević je poslije prvog nastupa za Zvezdu, u kojoj je inače ponikao, bio pod utiskom ispunjenih tribina. Čak 32.000 gledalaca skupilo se na otvaranju sezone.

"Nevjerovatan je osjećaj igrati pred ovoliko navijača, velika mi je čast što sam igrao pored Miloša Ninkovića i Nenada Milijaša i pred ovoliko navijača", iskren je bio doskorašnji vezista Spartaka iz Subotice.7

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC