• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Onjilo promovisan, blizu je i Mrđa

Nigerijac zadužio crveno-bijeli dres sa brojem 99. Dragan Mrđa bio na "Marakani" i čeka epilog pregovora o povratku u Crvenu zvezdu.

 Onjilo promovisan, blizu je i Mrđa Izvor: MONDO

Crvena zvezda bi u jednom danu mogla da dobije dvojicu napadača.

Za Ifeanija Viktora Onjila znalo se od ponedjeljka, dok je Dragan Mrđa u utorak ponovo postao aktivan, iako se činilo da je njegov povratak na "Marakanu" propao.

Doskorašnji napadač Siona je posjetio stadion Crvene zvezde, a po pisanju Mozzart sporta prva runda pregovora je završena, ali postoji malo razmimoilaženje kada su u pitanju finansije, odnosno plata 29-godišnjeg napadača.

Angažovanje Mrđe, takođe, zavisi od toga da li će Abiola Dauda ostati igrač Zvezde ili će negdje na pozajmicu, pošto su male šanse da u finišu prelaznog roka bude prodan.

To je nagovijestio i sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović.

"Stav svih u klubu je da Dauda treba da ostane, ali ako dođe dobra ponuda, spremni smo da razgovaramo. Kao što je slučaj i sa ostalim igračima", kazao je Stojadinović novinarima tokom promocije Onjila.

Što se tiče dolaska Nigerijca koji je prije samo nekoliko dana "razbio" Crvenu zvezdu igrajući za Javor,on je ostao u sjenci iznenadne sjednice rukovodstva kluba sa "Marakane".

Ipak, imao je svojih par minuta za izjavu.

"Hvala Javoru za sve tokom prethodnih godina. Sada sam prešao u jedan veliki klub i nadam se da ću biti još bolji i da ćemo osvojiti titulu. Crvena zvezda me je htjela još od januara i, eto, sada sam tu", rekao je Onjilo koji će nositi dres sa brojem 99.

Stojadinović je dodao da je crveno-bijelima žao što ovaj transfer nije ranije realizovan, prije utakmice prvog kola u kojoj je Javor pobijedio Zvezdu 4:2, ali je istakao da se nada da će Onjilo u budućnosti "još boljim igrama nadoknaditi to".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC