• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači ustali protiv Vengera

Zvanična navijačka grupa "Arsenal Supporters Trust" zatražila je od uprave kluba da preispita dalju saradnju sa francuskim menadžerom.

 Navijači ustali protiv Vengera Izvor: MONDO

"Mrtav" prelazni rok i poraz od Aston Vile (1:3) u prvom kolu Premijer lige prelili su čašu strpljenja pristalica Arsenala.

Oni su se zato obratili Bordu Arsenala, od koga traže da preispita opredjeljenje da se Arsenu Vengeru ponudi novi ugovor (aktuelni ističe u maju 2014).

"Izvršni direktor Ivan Gazidis posljednjih nedjelja je govorio o namjeri kluba da se Vengeru ponudi novi ugovor. Smatramo da to u ovom trenutku ne bi bilo dobro", poručili su iz AST, koji je vlasnik određenog broja dionica Arsenala.

Oni dovode u pitanje način na koji iskusni Francuz identifikuje potencijalna pojačanja i pregovara o njihovom dolasku, a i kako je određivao plate aktuelnih prvotimaca.

"Vengerovi propusti, koji proističu iz njegovih ogromnih ovlašćenja, u posljednje vrijeme su došli do punog izražaja i o tome bi moralo pod hitno da se razgovara".

Francuz je za 17 sezona u Arsenalu osvojio tri titule i četiri FA kupa, ali je posljednji trofej unio u vitrinu maja 2005.

On se poslije poraza od Aston Vile branio tvrdnjama da sa svojim saradnicima "radi 24 sata dnevno" na pronalaženju novih potencijalnih pojačanja i da analiziraju "svakog igrača na svijetu".

Arsenal je neuspješno pokušavao da dovede Luiza Gustava, Gonzala Iguaina i Luisa Suareza.

"Svi znamo da novac za transfere postoji. Prema našim informacijama, raspolažemo sa između 70 i 100 miliona funti. Ali, novac se već nekoliko prelaznih rokova ne troši na odgovarajući način. Zato tražimo da Vengeru ne bude ponuđen novi ugovor sve dok ne vidimo šta će da uradi do kraja aktuelnog prelaznog roka i kako će ekipa izgledati u nedjeljama poslije toga", stoji u saopštenju AST.

"Moralo bi da dođe do značajnog napretka da biste nas ubijedili da Venger treba da ostane".

Menadžeru ne ide na ruku to što ekipa na početku sezone ima zgusnut raspored.

Ove i sljedeće srijede na rasporedu su mečevi plej-ofa Lige šampiona protiv Fenerbahčea, dok u Premijer ligi "tobdžije" gostuju Fulamu, a dočekuju Totenhem 1. septembra, kada bi na Emiratima moglo da kulminira nezadovoljstvo navijača, ako stvari u međuvremenu ne krenu na bolje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC