• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pardju optužio Arsenal za poraz od Sitija

Menadžer Njukasla tvrdi da bi rezultat utakmice sa Mančester sitijem bio drugačiji da Arsenal pred meč nije poslao ponudu za Joana Kabaja.

 Pardju optužio Arsenal za poraz od Sitija Izvor: MONDO

Menadžer fudbalera Njukasla Alan Pardju rekao je da bi ljetnji prelazni rok trebalo da se završi prije početka šampionata u Premijer ligi.

Pardju je ljut pošto je Arsenal, samo nekoliko sati prije utakmice prvog kola Premijer lige između Njukasla i Mančester sitija, ponudio za fudbalera Njukasla Joana Kabaja deset miliona funti.

On je rekao da su čelnici Arsenala morali da sačekaju završetak utakmice i onda pošalju ponudu, a pošto to nisu učinili, pokazali su da "ne poštuju" klub sa "Sent Džejms parka".

Uprava Njukasla odbila je ponudu, pošto smatra da 27-godišnji fudbaler vrijedi više. Siti je u ponedjeljak uveče na Itihadu pobijedio Njukasl rezultatom 4:0, a Kabaje nije igrao za crno-bijele.

"Govoi se o tome da li bi trebalo završiti prelazni rok prije početka Premijer lige. Poslije ovakvog ljeta i situacije sa Vejnom Runijem (da li će ostati u Mančester junajtedu), vjerujem da bi koncept prelaznog roka trebalo promijeniti", rekao je Pardju, prenijeli su britanski mediji.

Prelazni rok završava se 2. septembra.

Pardju smatra da bi rezultat utakmice bio drugačiji, da je Kabaj igrao za Njukasl.

"Pripremali smo ekipu sa Kabajom tri dana prije početka meča, ali onda je uoči utakmice stigla ponuda Arsenala o kojoj je on sigurno razmišljao. Zašto nisu mogli da sačekaju još jedan dan, pokazali su da nas ne poštuju. Mislim da rezultat ne bi bio takav da je Kabaj bio u timu", rekao je Pardju.

On je pred početak prošle sezone potpisao senzacionalni ugovor sa Njukaslom do 2022. godine, čime je postao čovjek sa najdužim ugovorom u svijetu fudbala. Međutim, uprkos brojnim pojačanjima prošlog januara, Pardju je jedva izborio opstanak u Premijer ligi, praktično u pretposljednjem kolu.

U nekoliko navrata, Uprava kluba razmišljala je o tome da u prvoj sezoni otpusti trenera kojem je dala desetogodišnji ugovor.

Pardju je tada ostao, a kako je Njukasl izgledao na otvaranju sezone (Siti je mogao i ubjedljivije da pobijedi), nije nemoguće da će mu ovaj dugoročni ugovor brzo "isteći".

(MONDO; foto: Guliver/Getty Images/Matthew Lewis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC