• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Uz malo sreće do Lige Evrope

Vojvodina protiv Šerifa (četvrtak, 20.30) treba da pređe posljednji korak na putu ka ostvarenju istorijskog uspjeha.

 Nikolić: Uz malo sreće do Lige Evrope Izvor: MONDO

Trener "lala" Marko Nikolić izjavio je da je dvomeč plej-ofa Lige Evrope, sa moldavskim Šerifom, od najveće važnosti za klub i obećao da će ekipa učiniti "apsolutno sve" da se plasira u grupnu fazu tog takmičenja.

"Jedva čekamo početak utakmice. Sa puno motiva ćemo istrčati na teren 'Karađorđa', kao i za sedam dana na revanšu u Tiraspolju", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Sportskom centru "Vujadin Boškov".

"Svi u klubu moramo da pružimo maksimum, da ne bismo propustili priliku koja se rijetko ukazuje. Značaj mečeva ne bi trebalo da nas optereti, nego da nam bude motiv više da zajedno izvučemo sve iz sebe", dodao je mladi trener.

Iako ekipa nije dobro startovala u domaćoj Superligi, Marko Nikolić kaže da je samopouzdanje na visokom nivou. Vojvodina je na evropskoj sceni ostvarila pet pobjeda i jedan remi.

"Nemam dilemu da ćemo pružiti dobre partije u utakmicama sa Šerifom, ali nikad ne može da se zna unaprijed da li će biti ostvaren konačni cilj. Uvijek postoji i doza sportske sreće, koja mora da se zasluži".

On je dodao da je razrešio neke dileme, koje je imao u vezi sastava tima, kao i da je igra Šerifa dobro "snimljena". Gostujući tim predvodi Brazilac Kadu Mendeš, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde.

"Šerif se veoma dobro brani i opasan je u kontranapadima, tako da moramo da budemo strpljivi, oprezni i da kontrolišemo igru iza svojih leđa, a istovremeno da budemo motivisani i napadamo sa svih strana", recept je stratega Vojvodine.

Golman Matej Delač smatra da im predstoji "utakmica za koju svaki igrač živi, utakmica karijere velike većine igrača".

"Mislim da imamo priliku koja se rijetko može ponoviti. Daćemo sve od sebe i uživaćemo u utakmici. Sve je na nama".

Šerif se u kvalifikacije za Ligu Evrope "prebacio" poslije ispadanja od zagrebačkog Dinama u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC