• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Klubovi su na ivici bijede

Predsjednik Upravnog odbora OFK Beograda Zvezdan Terzić rekao je da Tomislav Karadžić jedini u Srbiji ne vidi da je stanje u domaćem fudbalu loše.

 Terzić: Klubovi su na ivici bijede Izvor: MONDO

Prethodnik Tomislava Karadžića na mjestu prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije, Zvezdan Terić, u srijedu je podsjetio javnost da je još u martu pozvao srpske klubove na akciju protiv Karadžića, a potom naveo argumente zbog kojih aktuelni predsjednik FSS mora da ode.

"Zato što je reprezentacija Srbije propustila dva velika takmičenja - EP 2012. i SP 2014 . i izgubila preko 20 miliona evra. Zato što se u Superligi već godinama događaju otimačine. Zato što su klubovi u Srbiji dovedeni na ivicu bijede. Zato što je zbog svoje sujete otjerao dva najbolja srpska trenera Miroslava Đukića i Radomira Antića i zato što je zalutao u fudbal", navodi se u Terzićevom saopštenju.

Predsjednik UO OFK Beograda je posebno prokomentarisao Karadžićevu konstataciju da je FSS finansijski stabilna organizacija.

"Ne postoji fudbalski savez u Evropi koji nije finansijski stabilan, jer svi savezi imaju prihode od UEFA i FIFA, od TV prava, ulaznica i sponzora. I nikada FSS ili FSJ nije bio nestabilna organizacija... FSS je krovna organizacija preko 2.000 klubova i on je indirektno odgovoran za egzistenciju čitavog fudbalskog sistema", naveo je Terzić.

Na kraju saopštenja, Terzić je dao detalje iz svoje biografije, posebno apostrofirajući činjenicu da je igrao fudbal na najvišem nivou u nekadašnjoj Jugoslaviji i poručio da nikada nije bio osuđivan i da u postupku koji se vodi protiv njega za zloupotrebu položaja prilikom transfera igrača mora da postoji pretpostavka nevinosti.

Karadžić je u otvorenom pismu u utorak optužio Terzića da je uz, čelnike Crvene zvezde, jedan od inicijatora kampanje u kojoj se traži njegov odlazak sa mjesta predsjednika FSS.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC