• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milovanović potpisao za Voždovac

Novi superligaš doveo bivšeg kapitena Crvene zvezde, zatim Rumuna Muskalua, pozajmio Ožegovića i Karaklajića, a čeka se Stefan Babović.

 Milovanović potpisao za Voždovac Izvor: MONDO

Voždovac je status superligaša dobio za "zelenim stolom", svega nekoliko dana prije početka prvenstva, tako da je klub primoran da u hodu selektira ekipu, koja će moći ravnopravno da parira protivnicima.

Ovih dana su na stadion u Zaplanjskoj ulici stigli rumunski ofanzivni vezista Kristijan Muskalu, iz redova prvoligaša Čealula, kao i perspektivni fudbaleri Crvene zvezde Ognjen Ožegović (19) i Nikola Karaklajić (18).

Sportski direktor Zoran Perić najavio je skoro potpisivanje ugovora sa napadačem Radetom Veljovićem, koji se vraća u Voždovac poslije četiri i po godine, ali i dolazak "dvije bombe iz najjačih srpskih klubova".

Prva je odjeknula u srijedu predveče. U pitanju je bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović, koji je poslije drugog odlaska sa "Marakane" igrao za grčki Panionios. Druga se očekuje da bude Stefan Babović.

"Suvišno je trošiti riječi na igrača kakav je Milovanović. Dovoljno govori činjenica da je Stefan Babović, koji već mjesec dana trenira sa nama, čekao na zaključenje ugovora sa bivšim kapitenom Crvene zvezde prije nego što i sam donese odluku o tome da li želi da ostane sa nama. Preduslovi su stvoreni, ali je igrač zatražio da definitivan odgovor da u četvrtak", otkrio je sportski direktor Voždovca Zoran Perić.

Voždovac je u prvom kolu poražen od OFK Beograda, a zatim je osvojio bod u duelu sa Vojvodinom. U subotu će biti gost Javora.

(MONDO; foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC