• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOTENHEM: Ko (ne) dolazi, a ko (ne) odlazi?

"Svašta može da se dogodi", izjavio trener "pijevaca" Andre Viljaš Boaš u Tbilisiju, upitan za aktivnosti kluba u prelaznom roku.

 TOTENHEM: Ko (ne) dolazi, a ko (ne) odlazi? Izvor: MONDO

Kao i pred kraj svakog prelaznog roka, informacije u vezi sa Totenhemom stižu jedna drugu. Tradicionalno pronicljivo rukovodstvo londonskog kluba strpljivo vaga ponude i razmatra dovođenje pojačanja.

Tako je i ovog ljeta. Tako je i ove srijede, tokom koje širom Evrope kruže informacije u vezi sa dolascima i odlascima iz Totenhema.

Vijest za sve je da je kreativni ofanzivac Rome Erik Lamela u 17.00 časova istrčao na travnjak Olimpika, u dresu "vučice", na predstavljanje ekipe za sljedeću sezonu i javni trening. Dakle, za sada ništa od njegove selidbe u Englesku.

Malo ranije, oko 15.00 časova, portalima i društvenim mrežama pronijela se informacija da je u London stigao Brazilac Vilijan i da će tokom večeri ili jutra proći ljekarske preglede, poslije čega bi trebalo da i zvanično postane igrač "pijevaca".

Dalje, jasno je i da je centralni bek Steaue Vlad Kirikeš (23) na putu ka Londonu. Totenhem je, navodno, poslao rumunskom klubu "ponudu koja se ne odbija", a dovoljno govori i informacija da u toku večeri neće igrati protiv Legije u baražu za popunu grupa Lige šampiona.

Zvanični razlog njegovog odsustva je - povreda na treningu.

Sve je izvjesnije i da se Fabio Koentrao neće preseliti na Vajt hart lejn, pošto je odbio da napusti Real u sklopu transfera Gereta Bejla u "kraljevski klub".

To automatski znači da će vicešampion Španije morati da izdvoji isključivo novac za kupovinu Velšanina - tačno 109 miliona evra!

Naravno, pitanje svih pitanja u vezi sa Totenhemom je - da li će (kada će) Geret Bejl preći u Real?

To je interesovalo i novinare u Tbilisiju, koji su u popodnevnim časovima prisustvovali konferenciji za novinare trenera "pijevaca" Andrea Viljaš Boaša, uoči okršaja njegovog tima i tamošnjeg Dinama u baražu za Ligu Evrope.



Da li je Geret Bejl već potpisao za Real Madrid?

"Ne mogu da kažem ništa o tome, ali to nije tačno", odgovorio je Portugalac.

Da li će pojačanja igrati uz Bejla ili umjesto njega?

"Idealno bi bilo da zadržimo sve. Svašta bi moglo da se dogodi", malo je konkretniji bio trener.

"U posljednjim smo danima naše aktivnosti u prelaznom roku. Cilj je uvijek da stvorite ekipu jaču nego od one koju ste imali prethodne godine i mislim da smo na dobrom putu da to ostvarimo".

Da li može da potvrdi dolazak Vilijana u klub?

"Zaista ne mogu da potvrdim ništa u vezi sa Vilijanom. Postoji naše interesovanje za njega i bilo je razgovora (o njegovom prelasku)".

Novinari su nekoliko puta izgovorili imena Vilijan, Lamela, Koentrao...

"Niko od igrača koje ste naveli nije potpisao za Totenhem. O Vilijanu sam pričao i ranije, ne samo za vrijeme svog boravka u Totenhemu, već i dok sam bio trener Čelsija... Sve su to odlični, odlični igrači", dodao je Portugalac.

Londonski klub već je ovog ljeta izdvojio novac za kupovinu četiri igrača - defanzivnog vezistu Etjena Kapua, napadača Roberta Soldada, lijevo krilo Nasera Čadlija i brazilskog "veznjaka" Paulinja.

Klub je napustilo nekoliko igrača koji su prethodnih sezona sa vremena na vremena imali pristojnu minutažu - Skot Parker (Fulam), Tom Hadlston (Hal), Džejk Livermur (Hal), Klint Dempsi (Sijetl), Stiven Kolker (Kardif)...

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Michael Regan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC