• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Ivanović tukao i pogađao!

Bane žestoko udario laktom Kristijana Bentekea, voljom arbitra Kevina Frenda ostao na terenu, pa donio Čelsiju pobjedu nad Aston Vilom - 2:1.

 PREMIJER: Ivanović tukao i pogađao! Izvor: MONDO

Žoze Murinjo vidio je sjajnog Kristijana Bentekea, razigraniju Aston Vilu nego prije i pobjedonosni gol Baneta Ivanovića.

Nakon 95 minuta borbenog fudbala, "plavci" su ostvarili i drugu premijerligašku pobjedu pod vođstvom portugalskog povratnika:

ČELSI - ASTON VILA 2:1 (1:1)

Iako su gosti iz Birmingema pružili dostojan otpor favoritu i iako su uspjeli da se jednom vrate iz zaostatka, tim iz Londona su trijumfovao je efektnim Ivanovićevim golom na centaršut Frenka Lamparda u 73. minutu.

Doduše, trener, igrači i navijači Čelsija morali bi da budu zahvalni i glavnom arbitru meča, Kevinu Frendu, koji je dva minuta prije gola odlučio da srpskog internacionalca kazni samo žutim kartonom za žestoko udaranje Kristijana Bentekea laktom.

Pri jednom od brojnih duela u vazduhu, Srbin je Belgijanca "opalio" po vratu i licu. Sudija je prišao i na Ivanovićevo olakšanje izvukao samo žuti karton.

Arbitar je pomogao domaćima i u nadoknadi vremena, kada nije sankcionisao igranje rukom Džona Terija!

Srećom po Čelsi, odlučujući gol "pao" je znatno ranije. Poslije čega je 41.257 gledalaca gledalo žestoku borbu domaćih za očuvanje tog skora.

Blistao je Kristijan Benteke, tokom čitave utakmice, kao protiv Arsenala. Na njegovu žalost, samo je jednom zatresao mrežu Petra Čeha, u posljednjim trenucima prvog poluvremena. Prihvatio je loptu desnom nogom na ivici kaznenog prostora i precizno je poslao ka jedinom nebranjenom dijelu gol linije.

Tako je , ipak, samo izjednačio rezultat, jer je Čelsi poveo već u 6. minutu, autogolom Antonija Lune poslije prodora Edena Azara.

Na njegovu nesreću, tako je samo izjednačio rezultat, jer je Čelsi poveo već u 6. minutu, autogolom Antonija Lune poslije prodora Edena Azara.

Tim iz Birmingema mogao je da postigne još nekoliko pogodaka u drugom poluvremenu, ali su odlična dodavanja Bentekea ka Andreasu Vajmanu ostala neiskorišćena.

Duel Čelsija i Aston Vile odigran je u okviru 2. kola Premijer lige, zbog obaveza "plavaca" u finalu Superkupa Evrope (30. avgusta).

(MONDO, foto: Beta/AP/Nick Wass)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC