• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger sada hoće Benzemu i Di Mariju!

"Tek sada zaista počinje prelazni rok i očekuje nas mnogo aktivnosti do 2. septembra", kaže menadžer Arsenala Arsen Venger.

 Venger sada hoće Benzemu i Di Mariju! Izvor: MONDO

Mnogi će reći: "Ma, daj!"

Ipak, BBC je plasirao priču da je menadžer Arsenala, Arsen Venger, krenuo u potjeru za dvojicom igrača Reala iz Madrida, nakon što je neslavno prošao u pregovorima sa Gonzalom Iguainom (u sred priče sa Arsenalom, preko noći, završio je u Napoliju).

Ovog puta, navodno, Venger namjerava da od Reala otkupi dvojicu igrača, Karima Benzemu i Anhela Di Mariju. Za 25-godišnjeg Francuza, nakon što je ispao iz trke za Iguaina i Luisa Suareza iz Liverpula, Venger namjerava da potroši 40 miliona funti, odnosno 47 miliona evra.

BBC nije naveo koliko je Venger spreman da plati za Benzeminog vršnjaka, Argentinca Di Mariju, ali je jasno da Arsenal želi da igra na kartu transfera Gareta Bejla iz Totenhema u Real Madrid za astronomskih 100 miliona evra. U tom slučaju, Di Marijina pozicija bila bi duplirana, a Realu bi bio potreban novac.

Benzema za Real igra od 2009. godine kada je Olimpiku iz Liona plaćen 35 miliona funti, dok je Di Marija u klub došao narednog ljeta iz Benfike za 25 miliona funti.

Izvori BBC sa "Emirejtsa" govore o tome da Venger u isto vrijeme "juri" i golmana, kao i jednog štopera. Navodno, Francuz ne bi imao ništa protiv da iz Reala dovede legendarnog Ikera Kasiljasa, koji je šokantno ponovo na klupi, kod novog trenera Karla Anćelotija.

Italijan je, poput Žozea Murinja, prednost dao Dijegu Lopezu i od tog trenutka Kasiljas se ponovo pominje kao potencijalno pojačanje mnogih klubova, pa i Arsenala, Barselone...

Do kraja prelaznog roka, a on zbog vikenda ističe tek 2. septembra, Arsenal će moći da kaže da je doveo samo jednog igrača, 20-godišnjeg napadača iz Francuske (normalno), Jaju Sanoga.

Kada je nedavno upitan da li i dalje postoje šanse da Suarez dođe u Arsenal, nakon što su dvije ponude bile glatko odbijene od strane Liverpula, Venger je rekao:

"Apsolutno nema šanse da se to dogodi".

Potom, Venger je pokušao da se okrene Joanu Kabaju iz Njukasla, ali je neslavno prošao u procjeni da je deset miliona funti dovoljno za vezistu.

U prvim takmičarskim utakmicama ove sezone, Arsenal je izgubio Mikela Artetu, Aleksa Okslejda-Čemberlejna i Lorana Košelnija, dok je Abu Dijabi od ranije povrijeđen. Džek Vilšer i dalje nije potpuno spreman.

"Tek sada zaista počinje prelazni rok i očekuje nas mnogo aktivnosti do 2. septembra. To je dovoljno vremena. Mnogo toga će se dogoditi, a počinje sada", rekao je Venger samouvjereno.

Ovoj vijesti vjerovatno se najviše obradovao onaj navijač sa mjestom tik iznad Vengera koji donosi baner "SPEND, SPEND, SPEND".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC