• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hapšenja u fudbalu nema... Zasad!"

"Novi magazin" poziva se na svoje izvore u Upravi kriminalističke policije i objavljuje da, zasada, neće biti hapšenja u srpskom fudbalu.

 "Hapšenja u fudbalu nema... Zasad!" Izvor: MONDO

Najava da će UKP "upasti" u Fudbalski savez Srbije, Crvenu zvezdu i Partizan, poslije čega će uslijediti i brojna hapšenja u srpskom fudbalu, bila je pompezna, piše "Novi magazin" u posljednjem broju.

Tandem novinara ovog nedjeljnika, Zoran Pavić/Đorđe Odavić, bavio se aktuelnom situacijom u srpskom fudbalu i pozivajući se na svoje izvore u Upravi kriminalističke policije, došao je do sljedećih saznanja.

Pomenuta istraga traje već mjesecima i nije ni blizu kraja... Drugim riječima, za sada neće biti hapšenja u "kremu" srpskog fudbala.

"Istraga traje već sedam mjeseci i nismo ni blizu njenog kraja, javnost je uzbuđena bez potrebe. Hapšenja nisu planirana i u toku je pretkrivični postupak. Moramo da stvorimo cjelokupnu detaljnu sliku da bi mogli da otkrijemo mehanizam kojim su finansijska sredstva dolazila i odlazila iz klubova", navodi neimenovani izvor "Novog magazina".

"Na provjeri su svi transferi i posebno nas interesuje naknada koju su dobijali članovi uprava, menadžeri, ali i vođe odrđenih navijačkih grupa. Vrijeme je da se neke javne tajne o poslovanju Zvezde i Partizana potkrepe dokumentacijom i dokazima, da bi u nekom sudskom postupku one mogle biti sakncionisane", priča dalje isti izvor.

Pretkrivični postupak o poslvanju Zvezde i Partizana već je rezultirao, piše "Novi magazin", nevjerovatno obimnim "pisanim tragovima", odnosno dokazima o finansijskim transakcijama, u kojima veliku ulogu imaju i dokumenta dobijena preko međunarodne opravne pomoći.

FSS TEK DOLAZI NA RED
Fudbalski savez Srbije, navodi se u tekstu, tek će se naći na provjeri, kada će biti ispitani svi tokovi finansijskih sredstava u "Kući fudbala", kao i detalji izgradnje Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi.

(MONDO, foto: Wikipedia)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC