• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real krije. Bejl je najskuplji igrač ikada!

Radio "Kadena Ser" objavila je u četvrtak, a prenijela "Marka", da je Totenhem prihvatio ponudu za Bejla od 99 miliona evra. Real krije vijest.

  Real krije. Bejl je najskuplji igrač ikada! Izvor: MONDO

Od četvrtka, 22. avgusta 2013. godine, Garet Bejl je zvanično najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena.

Višemjesečna transfer saga završena je kada je Totenem prihvatio ponudu od 99 miliona evra za vanserijskog fudbalera, koji će nastaviti karijeru u Realu iz Madrida.

Ovu vijest prvo je u četvrtak objavio BBC, pa je morao da povuče, jer još nije bila zvanična.

Korak dalje otišla je španska Marka, koja je "grunula" ovu vijest kao glavnu, a sve pozivajući se na saznanja iz radijske emisije "El Partido de las 12", stanice "Kadena Ser".

Inače, ova radio stanica najčešće je u posljednjih desetak godina imala ekskluzivne informacije iz Reala. U Španiji, radio je zadržao svoj kult i status i veoma je popularan, za razliku od ostatka Evrope.

Prema saznanjima "Kadene Ser", Fabio Koentrao nije uključen u ovaj dogovor i ostaće u Realu, a Totenhem će - navodi se - dio novca od Bejla utrošiti na Erika Lamelu iz Rome i Vilijana iz Anžija.

Za kraj, Real navodno ne želi danas da objelodani da je dogovor sklopljen, zbog toga što ne želi da skreće pažnju sa povratka legendarnog Raula Gonzalesa na "Santijago Bernabeu". Raul će sa Al Sadom odigrati prijateljski meč sa Realom, a na poluvremenu će zamijeniti tim.

Bejl tako stiže u Real, koji je 2009. godine postavio tada novi rekordan transfer u svijetu fudbala - 94 miliona evra za Kristijana Ronalda. Ronaldo i Bejl igraće u tandemu i pitanje je kako će se protivničke odbrane snaći sa takva dva "torpeda" koja će imati na raspolaganju Karlo Anćeloti.

Takođe, uloženih 99 miliona evra u Bejla, Real će vjerovatno pokušati da nadoknadi nekom od prodaja. Recimo, Karima Benzeme ili Anhela Di Marije.

(N. Janković - MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Matthew Horwood)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC