• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki u nedjelju igra oproštajni meč, a onda..

Onda će, po pisanju italijanskih medija postati skaut Intera za Istočnu Evropu, a po pričama u Beogradu - naslijediti Dragana Džajića u Zvezdi.

 Deki u nedjelju igra oproštajni meč, a onda.. Izvor: MONDO

Veliko ime evropskog fudbala u nedjelju će odigrati posljednju profesionalnu utakmicu u karijeri.

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, najmlađi kapiten Crvene zvezde, potom član Lacija i Intera, poslije 19 godina riješio je da "okači kopačke o klin". Dejan Stanković ide u penziju!

Posljednju zvaničnu utakmicu 34-godišnji vezista Intera odigraće u nedjelju protiv Đenove (18.00), u 1. kolu Serije A za sezonu 2013/14.

Po pisanju italijanskih medija Stanković će se prije utakmice obratiti navijačima na stadionu Đuzepe Meaca i zahvaliti im se za podršku tokom prethodnih devet godina, a onda će, od jeseni, obavljati funkciju skauta Intera za Istočnu Evropu.

U Beogradu se, međutim, može čuti drugačija priča. Stanković je navodno planiran da naslijedi Dragana Džajića za kojeg se očekuje da predsjedničku fotelju u Crvenoj zvezdi zamijeni onom u Fudbalskom savezu Srbije. Opet navodno, kontakt sa Stankovićem je već uspostavljen i čeka se njegova konačna odluka.

Dejan Stanković je u Inter stigao januara 2004. godine, a ugovor sa crno-plavima sporazumno je raskinut godinu dana prije njegovog isteka.

Najveći uspjeh u karijeri ostvario je u sezoni 2009/10, kada je sa Interom osvojio Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC