• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anelka "samo" odšetao iz kluba, vratiće se

Kontroverzni centarfor napustio Vest Brom. Za sada je sigurno da neće igrati u subotu, zbog smrtnog slučaja.

 Anelka "samo" odšetao iz kluba, vratiće se Izvor: MONDO

Iznenađujuća vijest sa Hotornsa. Dobro, ne u potpunosti iznenađujuća.

Francuski veteran Nikolas Anelka (34) debitovao je za Vest Brom u subotu, protiv Sautemptona. Već u četvrtak shvatio je da mu se (više) ne igra fudbal i da možda nikada neće opet ni istrčati na teren.

Rukovodstvo i igrače kluba u koji je stigao prije dva mjeseca iznenadio je u četvrtak na treningu, saopštivši im da ne da ne želi opet na teren.

Trener Stiv Klark i direktor Ričard Garlik pokušali su da razgovaraju sa njim i ubijeđivali ga da se predomisli, ali je Francuz, prema izvještajiima engleskih novinara, samo napustio prostoriju kluba.

Britanski "Telegraf" otkriva da bi takav postupak bivšeg igrača 10 klubova mogao biti izazvan i ličnom tragedijom. Međutim, napadač se, do sada, nije tim povodom oglašavao, pa je teško i pretpostaviti zašto je odlučio da povuče takav potez.

U međuvremenu su se društvene mreže usijale od informacija i "informacija" o razlozima koji su izazvali takav postupak Francuza. Tako se na sve više portala može pročitati da mu je preminuo menadžer i da je zbog toga dobio slobodno.

I ta tvrdnja je tokom večeri demantovana. Njegov zastupnik je živ i izjavio je novinaru "Le Parizijena" da je preminuo jedan od Anelkinih bliskih prijatelja. Fudbaler će zbog toga odsustvovati sa naredne prvenstvene utakmice Vest Broma.

U svakom slučaju, ako odluči da "okači kopačke o klin", takav kraj karijere bio bi potpuno adekvatan fudbalskom "nomadu", koji je igrao za Pari Sen Žermen, Arsenal, Real, pa opet PSŽ, pa Liverpul, Mančester siti, Fenerbahče, Bolton, Čelsi, Šangaj Šenhuu i Juventus.

Stiv Klark je radio sa njim i u Čelsiju, a nedavno ga je i branio, tvrdeći da nije zaslužio negativnu reputaciju koja ga je pratila.

"Dokazaće da su u pravu i sa njim u timu ostvarićemo veliki uspjeh", govorio je trener.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC