• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prijetili su mi zbog Odbora"

Kontrolor suđenja u Srpskoj ligi Vojvodina kaže da je dobio prijeteće pozive zbog članstva u Odboru za zaštitu integriteta fudbalskih sudija.

 "Prijetili su mi zbog Odbora" Izvor: MONDO

Član novoformiranog Odbora za zaštitu integriteta fudbalskih sudija Jovica Bešlin rekao je u četvrtak MONDU da je dobio prijeteće poruke zbog pristupanja grupi bivših arbitara koji se zalažu za promjene u sudijskim organizacijama Fudbalskog saveza Srbije.

"Dobio sam upozorenje da povučem članstvo da ne bi bilo sankcija, odnosno suspenzije", rekao je Bešlin koji ima funkciju kontrolora suđenja u Srpskoj ligi Vojvodina.

On, međutim, nije izdvojio nikoga imenom i prezimenom.

"Ne bih govorio imena pošto su to učinili preko posrednika. To su posebni tipovi. Eliminisali su me prvo iz Superlige, pa iz Prve lige... Sujeta je to, 12 godina sam bio sudija u bivšoj Jugoslaviji i za razliku od njih imam neko ime", istakao je Bešlin.

Prijetnje, kaže, neće uticati da promijeni mišljenje.

"Ma kakvi! Još više su me ubijedili da sam na pravom putu. Nema govora da ću promijeniti odluku i povući se iz Odbora", izričit je Jovica Bešlin.

Predsjednik Sudijske komisije Bogoljub Stepanović, koji je prvi na meti kritika Odbora za zaštitu integriteta fudbalskih sudija, smatra da je Bešlin "zloupotrebljen".

"Jovica Bešlin je jedan od dvojice bivših sudija sa tog spiska, a koji su članovi naše organizacije i mislim da je on zloupotrijebljen. Da li ga je neko zvao - ne znam, ali ja sigurno nisam jer se time ne bavim", rekao je Stepanović MONDU.

Na pitanje da li ima odgovor na kritike uperene protiv njega, Stepanović je ponovio da je spreman da podnese ostavku ukoliko će ona pomoći srpskom fudbalu.

"Poštujem svaku inicijativu za bolje srpskog fudbala. Nisam opterećen funkcijom predsjednika, koja je amaterskog značaja. Volja 7.000 sudija je izrečena na izborima, ali ako sudijska strukovna organizacija smatra da ja stojim na putu, mogu da odem. Ja sam svoju ostavku već ponudio Tomislavu Karadžiću", podsjetio je Stepanović na svoju reakciju poslije loše arbitraže Vladimira Nedeljkovića uutakmici 1. kola između Partizana i Novog Pazara (4:3), a koja je dobila negativan odgovor.

(Jovan Terzić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC