• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Emotivno veče

Mladi napadač odigrao jedan od posljednjih mečeva za Partizan, a navijači skandiranjem "Mitre, ostani" pokušali da ga odgovore od odlaska u Belgiju.

 Mitrović: Emotivno veče Izvor: MONDO

Aleksandar Mitrović broji posljednje dane u Partizanu.

Ostao mu je još meč sa Radničkim 1923 u nedjelju u Humskoj, a onda i gostovanje protiv Tuna u revanšu baraža za Ligu Evrope.

U četvrtak uveče odigrao je svih 90 minuta protiv Švajcaraca, a po završetku utakmice navijači su ga pozdravili aplauzima i skandiranjem "Mitre, molim te, ostani".

"To je bio veoma emotivan trenutak za mene. Proveo sam u Partizanu šest godina i zahvalan sam klubu i navijačima na svemu. Nadam se da sam igrama u posljednjih godinu i po dana uspio da se donekle odužim", skromno je rekao 19-godišnji centarfor koji je nedavno sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao evropski šampion.

Što se tiče pobjede od 1:0, Mitrović smatra da je rezultat mogao da bude i nepovoljan po crno-bijele.

"Odigrali smo korektan meč, mogli smo bolje, ali i gore da prođemo. Imamo povoljan rezultat, ali nam neće biti lako u revanšu".

Kao najistureniji u timu Partizana bio je opterećen dugačkim loptama saigrača i često je vodio žestoke duele sa odbranom gostiju.

"To je moj posao, nismo uspjeli da spustimo loptu dole, pa smo na taj način pokušali da ugrozimo gol protivnika", nije to smetalo Mitroviću, koji je u četvrtak uveče bio jedini napadač na raspolaganju treneru Vuku Rašoviću.

Marko Šćepović i Nemanja Kojić su povrijeđeni, a Ismail Fofana bez prava nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pošto je već igrao za Širak.

(Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC