• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Šteta...

"Mi smo korektno ušli u meč, ali kako je on odmicao, sve više smo griješili. Mnogo je bilo tehničkih grešaka", rekao je trener Voše poslije remija.

 Nikolić: Šteta... Izvor: MONDO

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da žali što njegova ekipa nije uspjela da u četvrtak u Novom Sadu pobijedi Šerif u prvoj utakmiči baraža za Ligu Evrope.

Vojvodina i Šerif odigrali su 1:1, a Novosađani su izjednačili u drugom poluvremenu iako su tokom većeg dijela utakmice imali igrača više na terenu.

"Žalim što nismo uspjeli da dođemo do drugog gola, da preokrenemo rezultat, jer bi se obje ekipe drugačije ponašale u revanšu", rekao je Nikolić.

"Mi smo korektno ušli u utakmicu, ali kako je ona odmicala, mi smo sve više griješili. Mnogo je bilo tehničkih grešaka. U drugom dijelu smo bili svjesni da će se Šerif povući, jer su na terenu imali igrača manje", rekao je Nikolić.

Trener je rekao da je bio svjestan da fudbaleri Šerifa bolje igraju na gostujućem terenu nego kod kuće, kao i da najviše opasnosti prijeti iz kontranapada.

Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je da vjeruje u dobar rezultat u Moldaviji, uprkos remiju na svom terenu.

"Ništa još nije gotovo. U ovom duelu odlučuju detalji. Nama u revanšu odgovara pobjeda, kao i remi sa većim brojem golova. Ja vjerujem u ovu ekipu i nadam se dobrom rezultatu. Ekipa je mlada i treba im pružiti podršku", kazao je on.

Trener Šerifa Vječeslav Rusnak rekao je da je meč imao dva različita poluvremena i dodao da "ima još 90 minuta" da njegov tim ispravi lošu igru iz prvog meča.

"Dvije različite utakmice smo vidjeli. Jednu prije, a drugu poslije crvenog kartona. Mi nismo navikli da se branimo i to nam je teško palo. Mi smo kontrolisali igru poslije primljenog gola, ali ubrzo potom ostali smo sa igračem manje i onda je cijeli koncept otišao. Imamo šansu u drugoj utakmici. Vjerujem u prolaz", kazao je Rusnak.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC