• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Čuka juri het-trik, Voša prvu "trojku"

Mogu li fudbaleri Čukaričkog do treće uzastopne pobjede na startu sezone? Novosađani poslije dva remija igraju komšijski derbi sa Spartakom.

 JSL: Čuka juri het-trik, Voša prvu "trojku" Izvor: MONDO

Reflektori u Jelen Superligi Srbije sve više se zagrijavaju.

Poslije Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i Jagodine, u prvom kolu upalio ih je niški Radnički, u drugom Čukarički, a u trećem će Napredak. Uskoro će i Sloboda Point, po najavama kada u Užicu bude gostovao Partzina (14. septembra, 5. kolo).

Čak, za srpsku ligu jeste čak, četiri utakmice narednog vikenda igraće se u večernjem terminu. Dvije u subotu: Napredak - Crvena zvezda (19.00) i Jagodina - Donji Srem (20.00), a dvije u nedjelju: Partizan - Radnički 1923 (19.00) i Vojvodina - Spartak (20.30).

Treće kolo Jelen Superlige pokazaće i da li je slab start favorita samo slučajnost ili bi srpsko prvenstvo, konačno, moglo da dobije više od dva konkurenta za titulu.

Tu se prije svega misli na Vojvodinu, koja je poslije dobrih igara na evro-sceni, upisala remije protiv Donjeg Srema (0:0) i Voždovca (1:1). Novosađani su u četvrtak odigrali 1:1 sa Šerifom u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope i čini se da im komšijski Spartak iz Subotice ne dolazi u dobrom trenutku. "Golubovi" iza sebe imaju osvojen bod u Užicu i pobjedu protiv OFK Beograda.

Opet kašnjenje ili ne?

Klubovi koji su u prošlom kolu kasnili pet minuta sa izlaskom na teren u znak protesta protiv predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, ako to ponove moraće da plate 500.000 dinara. (oko 5.000 evra)

Uslovnu kaznu dobili su Crvena zvezda, OFK Beograd, Spartak, Vojvodina i Radnički iz Niša.

Biće zanimljivo vidjeti da li će se protest nastaviti na isti način.

Zanimljivo će biti i vidjeti da li povratnik u najviši rang, ekipa Čukaričkog, može do treće uzastopne pobjede. "Brđani" su minimalcima savladali Rad i Slobodu Point, a u subotu na Karaburmi igraju protiv OFK Beograda, koji ima tri boda osvojena u meču sa Voždovcem.

Branilac titule Partizan, u četvrtak je konačno zabilježio pobedu u Evropi, protiv švajcarskog Tuna 1:0 u prvom meču posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i sada sa malo više optimizma ulazi u duel protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Izabranici Vuka Rašovića ostali su dužni navijačima za remi bez golova iz prošlog kola, kada su gostovali u Nišu.

Vicešampion Crvena zvezda ide u Kruševac pojačana Migelom Arauhom, pošto je štoper iz Perua poslije mjesec dana konačno dobio potrebne sertifikate.

Crveno-bijeli su u prošlom kolu pobijedili Jagodinu na "Marakani" (2:1), ali je ekipa Slaviše Stojanovića pokazala dva lica u tom meču. Poslije odličnog prvog poluvremena uslijedio je veliki pad u drugih 45 minuta, pa ostaje da se vidi da li je slovenački trener uspio da pronađe rješenje i motiviše ekipu da cijeli meč odigra maksimalno koncentrisano.

Prve bodove ove sezone pokušaće da osvoje Jagodina i Rad, dvije ekipe od kojih se mnogo više očekivalo na početku sezone.

Jagodinci su prije gostovanja na "Marakani" poraženi i u meču sa Napretkom (0:2), dok su "građevinari" bili slabiji od Čukaričkog (0:1) i Novog Pazara (0:1).

Obje ekipe u ovom kolu igraće kao domaćini, Rad protiv Radničkog iz Niša, a Jagodina protiv Donjeg Srema.

PAROVI 3. KOLA:

Subota:

Javor - Voždovac 17.00
OFK Beograd - Čukarički
Sloboda Point - Novi Pazar
Rad - Radnički Niš
Napredak - Crvena zvezda 19.00 (TV Arena Sport 3)
Jagodina - Donji Srem 20.00

Nedjelja:

Partizan - Radnički 1923 19.00 (TV Arena Sport 1)
Vojvodina - Spartak 20.30

TABELA: Čukarički 6, Javor 4, Radnički Niš 4, Partizan 4, Spartak 4, Napredak 3, Novi Pazar 3, OFK Beograd 3, Crvena zvezda 3, Radnički 1923 3, Vojvodina 2, Donji Srem 2, Sloboda Point 1, Voždovac 1, Rad 0, Jagodina 0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC