• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Na pobjedu, ali dobar i bod

Dragan Jović i Vladan Grujić potvrdili da će Borac ići na pobjedu na gostovanju Mladosti iz Velike Obarske, ali bi se zadovoljili i remijem.

 BORAC: Na pobjedu, ali dobar i bod Izvor: MONDO

Banjalučki Borac u dobrom raspoloženju dočekuje peto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi nisu u dosadašnje četiri utakmice osjetili gorčinu poraza (dva remija i dvije pobjede), a nadaju se i da će u Bijeljini, gdje Mladost igra kao domaćin, nastaviti pozitivnu seriju.

"Ekipa je u usponu forme i protiv Mladosti u Bijeljini ćemo pokazati jasnu ambiciju da ostvarimo pozitivan rezultat. Ono što mene kao trenera posebno motiviše je strast koju moji igrači pokazuju za pobjedom u svakoj utakmici. Uzdigli su se iznad svih problema, igraju bez respekta protiv bilo kog rivala i nema razloga da tako ne bude i u Bijeljini. Za nas bi pozitivan rezultat bi bio da ne izgubimo, ali postavićemo se ofanzivno sa željom da se u Banjaluku vratimo sa tri boda", izjavio je trener Jović.

Prema njegovim riječima, stanje u timu je relativno dobro, povrijeđenih nema, uz dvojicu kartoniranih igrača.

"Siniša Dujaković se oporavio, Aleksandar Kondić takođe, tako da će njih dvojica u nedjelju biti u konkurenciji za nastup. Na žalost ne možemo računati na suspendovanog kapitena Draška Žarića i Aleksandra Radulovića".



Jović je u superlativu govorio o sljedećem protivniku.

"Gledao sam Mladost nekoliko puta i uprkos posljednjem nesrećnom porazu od Olimpika (2:1) njihova igra raste iz kola u kolo. Na početku su bili pomalo impresionirani Premijer ligom, ali sada igraju mnogo drskije u sportskom smislu i biće to jedna zahtjevna utakmica. Igraju vrlo disciplinovano, odgovorno, sa brzim kontranapadima. Tu ćemo morati posebno da obratimo pažnju".

Šef struke Banjalučana nije mogao da se ne osvrne i na prozivke pomoćnog trenera Želje Hajrudina Đurbuzovića o "sjeckanju" igre crveno-plavih posebno u drugom poluvremenu derbija prethodnog kola.

"Juče smo ponovo gledali utakmicu sa Željom (2:1) i efektivno trajanje utakmice je iznosilo oko 70 minuta što je više i od prosjeka Lige šampiona".


Jović ne očekuje nikakve probleme oko odigravanja predstojeće utakmice sa Mladosti pošto klub sa Gradskog stadiona opet ima problema sa dugovanjima u iznosu od 150.000 KM.

"Suspenzije nisu još aktuelne", kratko je rekao šef struke crveno-plavih čime je dao do znanja da se njega tiče jedino sportski aspekt u Borcu.

Vezista crveno-plavih složio se sa trenerom da Borac u Bijeljini očekuje težak meč i da bi bio zadovoljan s jednim bodom.

"U prva četiri kola smo pokazali da imamo dobru atmosferu i kvalitet, koji smo prezentovali posebno u prvom poluvremenu protiv Željezničara, pa očekujem da nastavimo u tom ritmu. Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica i znamo da favoriti ne pobjeđuju uvijek, ali vjerujem da ćemo se iz Bijeljine vratiti neporaženi. A ako se ukaže šansa i da uknjižimo prvu gostujuću pobjedu ove sezone. To bi bilo idealno", rekao je Grujić.

Meč između Mladosti i Borca igra se u nedjelju u Bijeljini s početkom u 17 časova.

(N. Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC