• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Daude u Kruševcu

Centarfor crveno-bijelih se povrijedio u nedjelji pred teško gostovanje u Kruševcu, za koje će biti spreman Nikola Mijailović.

 Zvezda bez Daude u Kruševcu Izvor: MONDO

Da se Slaviši Stojanoviću u nedjelji uoči "vrućeg" gostovanja u Kruševcu povrijedio desni bek ili defanzivni vezni - bila bi drama.

Ovako, zbog povrede koja ga muči dva dana iz kombinacije za tim ispao je jedan od brojnih napadača koje crveno-bijeli imaju, Abiola Dauda, što treneru ipak ostavlja prostor da reaguje.

Crvena zvezda u okviru 3. kola Jelen Superlige Srbije u subotu od 19 časova pod reflektorima i pred punim tribinama igra u Kruševcu protiv Napretka, prema kojem Stojanović ima poštovanje.

Dobra vijest za njega stigla je od ljekarske službe kada je Nikola Mijailović u pitanju on će moći da igra, a Stojanović je otkrio da će u centru odbrane zaigrati Novak Martinović i Darko Lazić, jer je "za Migela Arauha još rano".

Stojanović dobro zna kvalitete Nenada Mirosavljevića.

"Upoznat sam i sa kvalitetima Mirosavljevića, kao i sa činjenicom da je Napredak prije ispadanja bio neugodan rival Crvenoj zvezdi. Mirosavljevića ne smijemo da zaboravimo ni na tren, jer je dobar i iskusan igrač, a što se Napretka tiče, oni imaju trend pobjeda koji je počeo još prošle sezone u Prvoj ligi", rekao je trener Crvene zvezde novinarima u Medija centru na "Marakani".

Na opasku novinara da Crvena zvezda prima značajno veliki broj golova iz prekida, Stojanović se složio i rekao:

"Ne da ne smijemo da primamo toliki broj golova iz prekida, nego on mora da bude nula. Radimo na tome da što prije pronađemo recept kako ćemo braniti centaršuteve iz kornera i prekida".

Stojanović je prihvatio i kritiku da njegov tim i dalje nema snage za 90 jakih minuta, što pokazuje i statistika, jer Crvena zvezda nije dobila nijedno drugo poluvrijeme ove sezone, a u Ivanjici je konkretno baš "nadrljala" u finišu.

Na pitanje da li ima plan B "kada nestane goriva", Slovenac je rekao:

"Prije nego što pronađemo rješenje za takvu situaciju, moramo da pronađemo koji je pravi uzrok pada u kvalitetu i kreativnosti u drugom poluvremenu. Svakodnevno analiziramo zbog čega se to događa, problem je vidan i konkretan i moramo što prije sa njim da izađemo na kraj".

Stojanović je rekao da je i dobro i loše to što do sada nijedan klasičan centarfor Crvene zvezde nije postigao gol.

"Pogotke postižu krila i vezisti, ali da, primjetna je kriza klasičnih centarfora i baš smo jutros razgovarali o tome. Zna se ko je odgovoran za završnice u ekipi i trudićemo se da nam ti igrači što prije uđu u formu".

Igrači Crvene zvezde u Kruševac putuju u petak u 17 časova, a u klubu su se zahvalili Napretku zbog toga što atraktivnost protivnika nije kaznio skupom cijenom ulaznica. Kontigent od 600 karata po cijeni od 200 dinara (dva evra) i dalje može da se kupi u Ljutice Bogdana.

(Nikola Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC