• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradonačelnik: Baloteli izaziva rasiste!

Velika medijska prašina podigla se izjavom gradonačelnika Verone Flavija Tosija uoči utakmice sa Milanom na startu Serije A za sezonu 2013/14.

 Gradonačelnik: Baloteli izaziva rasiste! Izvor: MONDO

Rasizam na tribinama fudbalskih stadiona predstavlja veliki problem u Italiji.

Tamnoputi igrači često su na meti rasista, ali gradonačelnik Verone Flavio Tosi smatra da centarfor Milana Mario Baloteli, koji se često oglašava na ovu temu, sam provocira protivničke navijače.

"Klub i grad Verona rade sve kako bi se poboljšalo ponašanje navijača, ali uvijek je moguće da se na tribinama nađe nekoliko kretena, koji će svakako biti u manjini. Međutim, Baloteli je problematičan tip i kada bi manje provocirao bilo bi sve puno bolje. Ima još tamnoputih igrača i većina nema nikakvih problema sa protivničkim navijačima. Baloteli jako dobro radi na tome da bude antipatičan", istakao je Tosi.

Centarfor Milana i italijanski reprezentativac još nije odgovorio gradonačelniku Verone, ali imajući u vidu njegov temperament izvjesno je da je to samo pitanje trenutka.

Utakmica između Verone i Milana igra se u subotu od 18 sati, a meč ćete moći da pratite na TV Arena Sport, koja će u svakom kolu, u zavisnosti od termina odigravanja utakmica prenositi između pet i svih 10 utakmica Serije A, uz već dobro poznati Multiprenos, koji će najčešće biti emitovan u standardnom temninu kada je italijanski fudbal u pitanju - nedjeljom od 15 časova.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC