• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Bez pritiska na Živkovića

Sportski direktor crno-bijelih izbjegao odgovor na pitanje zašto se odužila promocija Andrije Živkovića.

 Nađ: Bez pritiska na Živkovića Izvor: MONDO

Prilično dugo, a na kraju i bez zvaničnog objašnjenja, trajali su pregovori rukovodstva Partizana i mladog fudbalera Andrije Živkovića oko potpisivanja prvog profi ugovora.

Na kraju, što je najvažnije za klub, igrača i navijače, "crno-bijeli biser" kako ga je nazvao sportski direktor Albert Nađ, šarnuo je potpis na ugovor do 2016. godine, zadužio dres sa brojem 17, pozirao sa šalom i priključio se treninzima prvog tima u "Zemunelu".

Živković je kao predvodnik generacije 1996, od strane Nađa, najavljen kao prvi u četi fudbalera koji će u budućnosti doživjeti promociju u Humskoj, a navijači se nadaju da će se tu zadržati duže nego sada već bivši igrači crno-bijelih Lazar Marković i Aleksandar Mitrović.

"Svi u klubu presrećni smo što je ovakav ekstra talenat potpisao profi ugovor", rekao je Nađ u petak na stadionu Partizana i dodao:

"Iako ima 17 godina, Andrija je bitno pojačanje za nas ovog ljeta, ali nemojte da ga pritiskamo očekivanjima, hajde da ga pustimo da se razvija i da polako postane ono što od njega očekujemo, a mi ne očekujemo da igra u Partizanu, već da bude vođa neke nove šampionske generacije, kao što je bila ona moja, koja je devedesetih vratila 'duplu krunu' u klub".

"Mali Andrija" uz standardnu izjavu da je ispunio dječački san, zahvalio se klubu na razumijevanju tokom pomenutih pregovora i izrazio oduševljenje što je potpisao za šampiona Srbije, klub za koji navija od malena.

Živković nije želio da govori zbog čega se dugo čekalo na ovu promociju, ali je rekao:

"Sada je sve to gotovo i jedva čekam da nastavim da treniram sa saigračima koji su me još zimus u Antaliji sjajno prihvatili. To su sve super momci".

Trener Vuk Rašović, i sam Partizanovo dijete, doživio je ono što se događa Živkoviću, pa je stoga rekao:

"Potpisivanje prvog profesionalnog ugovora je prelijep trenutak i za Andriju, a i za sve nas koji smo imali prilike da radimo sa njim i gledamo kako raste. Nema ljepše stvari nego kada Partizanova djeca potpisuju profesionalne ugovore, oni su energija koju želimo u klubu", govorio je Rašović dok je Nađ odlazio sa promocije, pa tako i nije mogao da bude upitan o pomenutom čekanju na Živkovićev potpis.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC