• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stoprocentna Borusija

"Milioneri" iskoristili samo jednu od brojnih prilika u okršaju sa Verderom, ali im je i to bilo dovoljno za tri boda - 1:0 (0:0).

 Stoprocentna Borusija Izvor: MONDO

Gol odluke dao je Robert Levandovski u 55. minutu, kada je iz neposredne blizine sproveo u mrežu dodavanje Marka Rojsa sa desnog krila.

Borusija je već na poluvremenu trebalo da vodi najmanje sa 3:0, ali je u 45. minutu mogla da bude i kažnjena za promašaje, međutim, šut iskosa Marka Arnautovića otišao je desetak centimetara pored stative.

Ekipa iz Dortmunda je "tijesnom" pobjedom održala maksimalan učinak u prva tri kola Bundes lige i prenoćiće na vrhu tabele sa devet bodova, dok će Verder sa šest ostati u gornjem domu.

Šansu da se priključe popularnim "milionerima" imaće u subotu aktuelni šampion Bajern (dočekuje Nirnberg), ali i Bajer Leverkuzen i Majnc, koji su domaćini Borusiji iz Menhengladbaha, odnosno Volfsburgu.

Ako Bajern ne izgubi, postaviće novi klupski rekord od 28 prvenstvenih mečeva bez poraza. Bavarci su u Bundes ligi posljednji put poklekli 28. oktobra 2012, kada ih je Bajer na Alijanc areni savladao rezultatom 2:1.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC