• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Izbori u FSS odmah!

Jedan od kritičara aktuelnog predsjednika FSS Zvezdan Terzić smatra da je najava odlaska Karadžića sa mjesta prvog čovjeka fudbala "kupovina vremena".

 Zvezdan Terzić: Izbori u FSS odmah! Izvor: MONDO

Kao grom iz vedra neba odjeknula je u nedjelju uveče vijest da će se Tomislav Karadžić na kraju jesenje sezone povući sa mjesta predsjednika Fudbaloskog saveza Srbije i da će potom biti raspisani izbori za novo rukovodstvo srpske kuće fudbala.

Jedan od najoštrijih kritičara Karadžića u posljednje vrijeme i nekadašnji predsjednik FSS Zvezdan Terzić izrazio je zadovoljstvo zbog ove vijesti, ali je naglasio da srpski fudbal ne može da čeka februar već da su izbori potrebni odmah.

"Mislim da je Karadžićevo saopštenje kupovina vremena. Zadovoljan sam činjenicom da je podnio ostavku i da više nije predsjednik Saveza. Međutim, stanje u fudbalskoj organizaciji je tako teško da Skupština ne može da čeka do februara. Karadžić treba odmah da zakaže novu skupštinu, koja bi bila održana u roku od 30 dana i na kojoj bi se izabralo novo rukovodstvo", naveo je prvi čovjek OFK Beograda Zvezdan Terzić u pisanoj izjavi za medije.

U slučaju da Karadžić to ne uradi, Terzić je naglasio da će delegati sazvati vanrednu sjednicu Skupštine FSS u skladu sa Statutom srpske fudbalske organizacije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC