• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Dobre namjere, čvrsti dokazi

Predsjednik Crvene zvezde neće da likuje zbog toga što je pritisak na Tomislava Karadžića urodio plodom.

 Džajić: Dobre namjere, čvrsti dokazi Izvor: MONDO

Fudbalska Srbija poslije pet i po godina će dobiti novog predsjednika, nakon što je bunt velikog broja superligaša, na čelu sa Crvenom zvezdom, naveo Tomislava Karadžića da "deponuje" ostavku.

On je u nedjelju uveče obećao da će po završetku jesenjeg dijela sezone sazvati vanrednu Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije i na njoj se povući sa funkcije, na koju je izabran 15. jula 2008.

"Ovo je očekivan epilog, takva su pravila sporta kada postoji nezadovoljna strana. Mi smo ukazivali na greške i na trenutno stanje u domaćem fudbalu, koji je iz godine u godinu padao na ljestvici. Neke stvari moraju da se iskorijene da bi ostvarili napredak na svim poljima", prokomentarisao je Dragan Džajić za dnevni list "Sport".

Predsjednik Crvene zvezde ističe da su se u minulom kolu Superlige još neki klubovi priklonili inicijativi da se kašnjenjem na utakmice pošalje poruka Karadžiću.

"Na neki način je moralo da se izađe iz 'začaranog kruga', da se više ne skreće pažnja na stvari koje su manje bitne od samog fudbala".

On je dodao da Zvezda ne želi sebi da pripisuje pobjedu, ili zasluge, što je Karadžić popustio.

"Samo smatram da smo imali dobre namjere i čvrste dokaze. Mislim da je sada pred nama mnogo mirniji nastavak sezone. Smiriće se navijači na tribinama, a mi ćemo se boriti da takmičenje bude regularno u svakom pogledu", obećao je Dragan Džajić.

Ostaje da se vidi ko će biti kandidati za novog predsjednika FSS. Po nekim pričama, upravo je Džajić jedan od najozbiljnijih...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC