• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "soli pamet" Mojesu

Menadžer Čelsija prebacio kolegi iz Mančester junajteda da je kriv za nezadovoljstvo Vejna Runija.

 Murinjo "soli pamet" Mojesu Izvor: MONDO

Iako su na Old Trafordu odbili dvije Čelsijeve ponude za Vejna Runija i naglasili da prodaje neće biti ni po koju cijenu, Žoze Murinjo ne odustaje od odličnog napadača, koji je u posljednjih godinu-dvije pomalo izgubio tlo pod nogama.

U ponedjeljak uveče na programu je veliki derbi Premijer lige između Junajteda i Čelsija, a novinari su uoči meča pitali Murinja da li je spreman za neprijateljski doček?

"Meni neprijateljski doček? Zašto? Zar sam ja rekao Runiju da će biti druga opcija u špicu napada", aludirao je Murinjo na izjavu Dejvida Mojesa još sa početka priprema za novu sezonu.

"Mi pokušavamo da dovedemo igrača kome je menadžer saopštio da neće biti u prvom planu. Ne jurišamo na Van Persija i zato Junajtedovi navijači ne bi trebalo da su protiv mene... Ako ja kažem da je Ramireš rezerva i da će igrati kada Lampard bude povrijeđen ili umoran, onda nemam pravo da se ljutim što neko hoće da mi odvede Ramireša", objasnio je Portugalac.

Upitan da li je onda Mojes kriv za trenutnu situaciju oko Runija, Murinjo je dao kratak odgovor: "Naravno".

"Nemam namjeru da kritikujem kolegu. U svakom timu koji se bori za trofeje postoje standardni i igrači koji se rotiraju, a čak i ti koji se rotiraju moraju da budu jako kvalitetni. Poenta je u tome da i oni koji nisu standardni, budu zadovoljni svojim statusom".

Murinjo će tokom sezone imati priliku da pokaže kako se to radi, budući da na nekim pozicijama ima možda i više "jakih" opcija nego što je neophodno.

Britanski mediji ocjenjuju da će u slučaju dovođenja Runija, ili nekog drugog napadača, Čelsi ekspresno prodati jednog od postojećih "špiceva". U prvom redu za odlazak je, navodno, Demba Ba, dok bi Tores i Lukaku ostali u klubu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC