• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić objavio spisak za mečeve sa Slovacima

Selektor reprezentacije BiH odredio je koja 23 igrača će se suprotstaviti Slovačkoj u Zenici 6. septembra i u Žilini četiri dana kasnije.

 Sušić objavio spisak za mečeve sa Slovacima Izvor: MONDO

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu nastavljaju se početkom septembra, a vodeća ekipa grupe G u nekoliko dana odigraće dva susreta sa selekcijom Slovačke. Prvi meč igra se na "Bilinom polju" u Zenici 6. septembra.

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić danas je objavio spisak od 23 igrača koji će se naći u protokolu za mečeve sa reprezentacijom Slovačke. Pape računa na sljedeće igrače:

GOLMANI: Asmir Begović (Stouk), Asmir Avdukić (Borac), Jasmin Fejzić (Alen),

ODBRANA: Emir Spahić (Bajer Leverkuzen), Ermin Bičakčić (Ajntraht Braunšvajg), Toni Šunjić (Zorja), Mensur Mujdža (Frajburg), Ervin Zukanović (Gent), Boris Pandža (bez kluba),

VEZNI RED: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lacio), Sejad Salihović (Hofenhajm), Adnan Zahirović (Bohum), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Miroslav Stevanović (Elče), Zvjezdan Misimović (Gužu Rene), Avdija Vršajević (Hajduk Split), Senijad Ibričić (Lokomotiva Moskva), Izet Hajrović (Grashopers),

NAPAD: Vedad Ibišević (Štutgart), Edin Džeko (Mančester siti) i Edin Višća (Istanbul).

Bosna i Hercegovina u dosadašnjih šest utakmica sakupila je 16 bodova, tri više od drugoplasirane Grčke i jedina je neporažena selekcija u grupi G, sa impresivnom gol razlikom 23:3.

Do kraja kvalifikacija za SP, osim dvomeča sa Slovacima, reprezentaciju BiH očekuju dueli sa Lihtenštajnom kod kuće, te gostovanje u Litvaniji.

RICOLI NA CENTRU
Italijan Nikola Ricoli sudiće meč Bosna i Hercegovina - Slovačka. Jedan od najboljih italijanskih i svjetskih sudija Bosni i Hercegovini sudio je na dva meča, protiv Estonije u gostima (2:0), te u prijateljskom meču protiv Njemačke (1:3).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC