• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Matić možda, Ljajić ne

Selektor "orlova" rekao za "Večernje novosti" da je u Lisabonu razgovarao sa svim Srbima iz tima Benfike, pa tako i sa Matićem.

 Mihajlović: Matić možda, Ljajić ne Izvor: MONDO

Zvanično najbolji fudbaler portugalskog prvenstva zaista je blizu povratka u reprezentaciju, ali još nije sigurno da će konkurisati za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014, protiv Hrvatske u Beogradu i protiv Velsa u Kardifu.

Siniša Mihajlović za "Večernje novosti" je izjavio da je tokom vikenda boravio u Lisabonu, gdje je prisustvovao utakmici Benfika - Žil Visente.

Kao što je poznato, Benfika dolaskom Ljubomira Fejse prije dan-dva, ima na platnom spisku čak osmoricu Srba, od kojih su petorica više ili manje igrala za "A" reprezentaciju (Đuričić, Sulejmani, Lazar Marković, Fejsa i Matić).

"Poslije utakmice smo išli na večeru, bila su sva osmorica. Sa Matićem sam tom prilikom razgovarao o svemu, ali to nije ništa čudno, jer se nas dvojica nikada nismo svađali. Ipak, dobro je da se to dogodilo i da smo prošli i tu temu", kaže Mihajlović.

Da li će se ime sjajnog "veziste" naći na spisku, kada ga Mihajlović u nedjelju bude saopštio, zavisi od "još nekih stvari", koje selektor nije želio da otkriva.

Iako je prethodnih dana u medijima bilo spekulacija da će se i Adem Ljajić vratiti među "orlove", Mihajlović je to demantovao i to po drugi put u posljednje vrijeme.

"Tu nema ništa novo. Nema poziva za Ljajića".

Mladi Novopazarac u finišu prelaznog roka je koncentrisan na rješavanje svog statusa u Fiorentini, pa je veliko pitanje da li bi u takvom stanju bio od pomoći reprezentaciji, naročito poslije 14-15 mjeseci odsustva. Čak i da je sa Mihajlovićem raščistio sve probleme vezane za pjevanje himne...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC