• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav jubilej Rija Ferdinanda!

Sjajni štoper Mančester junajteda protiv Čelsija odigrao 300. meč u Premijer ligi u dresu Junajteda

 Kakav jubilej Rija Ferdinanda! Izvor: MONDO

Rio Ferdinand je došao u Mančester junajted u julu 2002. godine za oko 30 miliona funti iz Lidsa i od tada se odbrana jednog od najboljih klubova na svijetu ne može zamisliti.

Sjajni engleski defanzivac je protiv Čelsija u ponedjeljak uveče odigrao 300. premijerligaški meč u dresu Mančester junajteda, a tu cifru bi, vjerovatno, odavno premašio da ga nisu pratile i neke povrede.

"Bez golova na mom 300. meču u Premijer ligi za Junajted. Volio bih da smo pobjedili, ali neriješeno je pravičan ishod", napisao je Ferdinand na svom Twitter profilu poslije remija sa Čelsijem na Old trafordu.

Uoči utakmice sa Čelsijem, Ferdinand je "pecnuo" rivala iz Londona, rekavši da to nije najveći protivnik Junajteda u Premijer ligi.

"Utakmice protiv Mančester sitija i Liverpula nose mnogo više tenzija. Osjećaj koji imate kad pobijedite jednu od te dve ekipe je, vjerovatno, najbolji tokom sezone".

Početkom avgusta odigran je prijateljski meč Mančester junajted - Sevilja (1:3) u čast Rija Ferdinanda koji je obilježio 11 godina igranja za tim iz Mančestera. Vrlo je vjerovatno da mu je ovo posljednja aktivna sezona kao igrača, ali će vjerovatno ostati u fudbalu. Bar mu je to želja.

"Sa oređenim ljudima mogu satima da pričam o fudbalu i volim to fudbalsko okruženje. Da li bih mogao to da napustim? Nisam siguran. Mislim da bi bilo glupo da svemu tome okrenem leđa. Zato ću da osvojim još koji trofej i ako mi se potom ukaže prilika da ostanem u fudbalu, ja ću je iskoristiti", rekao je Ferdinand, najavljujući tako, možda, i trenersku karijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC