• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Da li je i Žorže Žezus u "talu"?

"Pitao sam novinare u Lisabonu da li su optuživali Žezusa, trenera Benfike, da je u 'talu' sa nekim menadžerom iz Srbije", aludirao je Mihajlović.

 Mihajlović: Da li je i Žorže Žezus u "talu"? Izvor: MONDO

Poslije posjete "koloniji" sastavljene od šestorice srpskih fudbalera u Benfiki, selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović postavio je retoričko pitanje.

Gotovo od prvog saopštavanja spiska, u maju 2012. godine, selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović dovodi se u vezu sa poznatim menadžerom Falijem Ramadanijem i njegovim još moćnijim saradnikom iz Italije, Serđom Bertijem.

Razlog je to što je Mihajlović u državni tim pozivao veliki broj fudbalera koje su "držali" i "drže" Ramadani, navodno i Berti.

Najžešće kritike zbog toga, Mihajlović je trpio poslije njegove najgore utakmice na čelu reprezentacije i poraza od Makedonije u Skoplju od 1:0, kada je gotovo polovina pozvanih igrača imala iste, gore pomenute menadžere. Mihi je javnost najviše zamjerala to što su u reprezentaciji igrali Srđan Mijailović, Marko Šćepović, Nikola Maksimović, itd.

Konkretno, u Skoplju utakmicu su počeli: Brkić - Tomović, Biševac, Nastasić, Kolarov - Fejsa, Ignjoski - Tošić, Tadić, Marković - Đuričić, igrali još Ivanović (njegova svađa sa selektorom pomjerila ga je na klupu i pojačala priče o zavjeri unutar tima), Lekić i Sulejmani.

Pozvani su bili i Jorgačević, Kahriman, Maksimović, Subotić, Krstičić, Matić, Mijailović, Petrović i Šćepović.

Od početka, pa do danas, Mihajlović je tvrdio da nema nikakvih veza sa Ramadanijem i Bertijem, pojedine medije je čak i tužio zbog toga što su ga dovodili u vezi sa istima.

Poslije posjete Benfiki prošle nedjelje, gdje je večerao sa svom šestoricom srpskih igrača koji igraju za "orlove" iz Lisabona, Mihajlović je javnosti postavio kontra pitanje:

Da li je trener Benfike Žorže Žezus "u talu" sa nekim menadžerom, kada je okupio šestoricu srpskih igrača u svom klubu, a doveo petoricu u jednom prelaznom roku?

U razgovoru za "Sportski žurnal", Mihajlović je rekao:

"Baš sam tražio od tamošnjih novinara odgovor na pitanje da li je neko optužio Žezusa, trenera Benfike, da je u 'talu' sa nekim menadžerom iz Srbije, jer kupuje samo naše igrače... I, nisam čuo da je tako bilo. To nije u modi, kao kod nas... O tome niko ne priča u Lisabonu".

POLA TUCETA
Do jula 2013. godine, u Benfiki je igrao samo Nemanja Matić (25), koji je 2011. godine došao iz Čelsija za 5,3 miliona evra (a sada vlasnik Benfike tvrdi da Matić vrijedi 50). Ovog ljeta, jedan za drugim, u Lisabon su stizali srpski fudbaleri sa svih krajeva Evrope, a "pola tuceta" zaokružio je prošle nedjelje Ljubomir Fejsa (25), kada je stigao iz Olimpijakosa za 4,7 miliona evra.

Između Matića i Fejse, na "Luž" su stigli Stefan Mitrović (23, Kortrajk, 1,1 milion evra), Filip Đuričić (21, Herenven, 6,4), Lazar Marković (19, Partizan, 10,5) i Miralem Sulejmani (24, Ajaks, slobodan igrač).

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC