• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković: Neću u Partizan iz ličnih razloga

"Ne prelazim u Partizan iz ličnih razloga i ostajem da kao kapiten predvodim moj tim", oglasio se sjajni fudbaler OFK Beograda Marko Petković.

  Petković: Neću u Partizan iz ličnih razloga Izvor: MONDO

Marko Petković ne prelazi u Partizan.

A, izgleda ni u Crvenu zvezdu, iako su ga automatski svi preselili u Ljutice Bogdana kada se gradom pročulo da je već ugovoreni i objavljeni transfer na sajtu crno-bijelih "pukao" u posljednji čas.

Jutro poslije večeri u kojoj se samo o njemu pričalo, kapiten OFK Beograda oglasio se preko zvaničnog portala "romantičara" i saopštio da iz ličnih razloga ne prelazi u Humsku.

"Ne prelazim u Partizan iz ličnih razloga i ostajem da kao kapiten predvodim moj tim", izjavio je Marko Petković!

Ovo se potpuno poklapa sa onim o čemu je MONDO pisao u ponedjeljak uveče. Za naš portal i prvi čovjek OFK Beograda Zvezdan Terzić rekao je:

"Na putu sam van zemlje i ono što mogu u ovom trenutku da kažem je da niko iz Zvezde sa nama nije pričao oko Petkovića".

Nešto prije toga, dobili smo i reakciju sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića, koji je na pitanje: "Da li je tačno da ste Partizanu 'ukrali' Marka Petkovića?", odgovorio kratko:

"Nemam takvu informaciju".

Dakle, Petković za sada - prema sopstvenom priznanju - ostaje na Karaburmi da kao kapiten predvodi plavo-bijele u nastavku sezone.

Međutim, s obzirom na činjenicu da do kraja prelaznog roka ima još sasvim dovoljno vremena i da je Crvena zvezda bila zainteresovana za njegov transfer i prije nego što se pojavio Partizan, ne bi trebalo odbaciti mogućnost da Petković završi u Ljutice Bogdana.

To je njegova velika želja i upravo je zvezdaštvo onaj "lični razlog" kojim je u utorak ujutru kratko obrazložio zbog čega je "pukao" transfer u Partizan.

Petković je bio i ostao velika želja djela sportskog sektora Crvene zvezde (čitaj: Sportske komisije). Na potezu je Crvena zvezda!

(M. Šolak, N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC