• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez Kojića, Šćepović još neizvjestan

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da u revanš utakmici baraža za LE definitivno neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog Nemanju Kojića.

 Partizan bez Kojića, Šćepović još neizvjestan Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana pokušaće da u četvrtak od 20 časova u Švajcarskoj iskoriste 1:0 iz prvog meča sa Tunom i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evrope.

Trener crno-bijelih Vuk Rašović najavio je da njegova ekipa neće čuvati rezultat iz Beograda, već će pokušati da brzim golom olakša sebi posao u revanšu.

"Čeka nas teška utakmica i rival koji ima ozbiljan mentalitet. Oni će pokušati što prije da anuliraju zaostatak iz Beograda. Ipak, naša želja je Liga Evrope i ovo je sjajna prilika da se izborimo za još šest velikih evropskih utakmica", rekao je Rašović na konferenciji za medije u Humskoj.

Šef struke Partizana u prvom meču sa Švajcarcima na raspolaganju je imao samo jednog centarfora - Aleksandra Mitrovića. Isto bi moglo da se dogodi i u revanšu, pošto Fofana nema pravo nastupa, Nemanja Kojić još nije dovoljno oporavljen, a Marko Šćepović još čeka ishod pregovora sa neimenovanim inostranim klubom.

Odluku o njegovom nastupu Rašović će donijeti poslije treninga u utorak uveče.

"Mi nemamo igrače, niti ekipu koja zna da se brani, želimo da dođemo što prije do svoje igre i gola. To će biti naše opredjeljenje u Švajcarskoj. Očekujem da će Tun vrebati naše greške, moramo da budemo uporniji od njih i pokažemo veću želju za pobjedom", rekao je Partizanov trener.

Na pitanje novinara da li je revanš sa Tunom utakmica sezone za Partizan, mladi strateg je rekao:

"Za nas je svaki naredni meč najvažniji u sezoni, a Partizan će šta god da se desi u četvrtak nastaviti da živi i bude to što jeste. Spremni smo na to što nas čeka i ući ćemo u utakmicu kao da nemamo prednost iz Beograda", poručio je Rašović i dodao da su igrači u Staroj Pazovi trenirali na vještačkoj travi i da će to biti dovoljno da se naviknu na uslove koji ih čekaju u Tunu.

Takođe, primijetio je da ekipa bolje igra poslije dvije vezane pobjede (Tun i Radnički Kragujevac) i da su se igrači oslobodili na terenu

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da crno-bijeli imaju dobar rezultat iz prvog meča i da je uvjeren da će to biti dovoljno za plasman u grupnu fazu.

"Očekujem težak meč, oni imaju gol minusa i pretpostavljam da će pokušati što prije da dođu do pogotka. Imaju dva veoma kvalitetna napadača, međutim, ne idemo tamo da se branimo. Siguran sam u pozitivan rezultat i prolaz dalje", poručio je Stojković i dodao da njegov eventualni odlazak iz kluba ne zavisi od ishoda utakmice u Švajcarskoj.

(MONDO/Agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC