• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan sa jednim napadačem u Tunu

Rašović na raspolaganju pred utakmicu sa Tunom ima samo jednog klasičnog napadača - Aleksandra Mitrovića.

 Partizan sa jednim napadačem u Tunu Izvor: MONDO

Marko Šćepović ostaje u Beogradu i neće biti u konkurenciji za tim Partizana za revanš meč posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Tuna.

Šef stručnog štaba crno-bijelih Vuk Rašović na raspolaganju će imati samo jednog klasičnog špica - Aleksandra Mitrovića, kome će nastup u Švajcarskoj ujedno biti i posljednji u dresu Partizana, jer od 1. septembra počinje da važi njegov ugovor sa Anderlehtom.

"Daću svoj maksimum, kao i uvijek. Pokušaću da odigram što bolje, a ako je moguće i da se oprostim golom. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Idemo tamo sa dobrim rezultatom i ako budemo igrali kao na svom stadionu, imamo velike šanse da prođemo", rekao je Mitrović pred polazak u Švajcarsku.

Šćepović već neko vrijeme čeka da se realizuje njegov inostrani transfer i iz tog razloga nije bio u konkurenciji za duel sa Radničkim iz Kragujevca u prošlom kolu Superlige, a očigledno da je to i ključni razlog njegovog ostanka u Srbiji pred utakmicu sa Tunom.

Druga dva napadača Partizana takođe neće moći da pomognu ekipi u odlučujućoj utakmici za nastavak takmičenje u Evropi. Nemanju Kojića i dalje muči povreda, dok Beko Fofana nema pravo igranja za crno-bijele još na meču sa Tunom.

Rašović je u Švajcarsku poveo 19 fudbalera.

Golmane Vladimira Stojkovića i Živka Živkovića, defanzivce Nikolu Aksentijevića, Vladimira Volkova, Milana Obradovića, Vojislava Stankovića, Nemanju Petrovića, Miloša Ostojića, Sašu Ivkovića, igrače sredine terena Sašu Markovića, Sašu Ilića, Erika Đemba Đembu, Filipa Malbašića, Darka Brašanca, Nikolu Ninkovića, Miloša Jojića, Petra Grbića, Andriju Živkovića i napadača Aleksandra Mitrovića.

Ninković je imao vrlo dobro izdanje protiv Radničkog 1923 i u Tunu bi trebalo da bude jedan od glavnih kreatora Partizanove igre.

"Mislim da smo odigrali odlično prvu utakmicu i što je jako važno, nastavili sa dobrim partijama i protiv Radničkog iz Kragujevca. Upoznati smo sa kvalitetima ekipe Tuna, ali idemo u Švajcarsku puni samopouzdanja", rekao je mladi fudbaler.

Po njegovom mišljenju problem može da predstavlja činjenica da će crno-bijeli poslije godinu dana odigrati utakmicu na vještačkoj travi.

"Kod nas u ligi nema terena sa vještačkom travom, ovo će nam biti prva takva utakmica poslije Tromsa prošlog ljeta, kada smo takođe igrali na 'vještaku'. Neće biti lako, ali smo maksimalno pripremljeni i ja vjerujem u prolaz. Dobro radimo od samog početka priprema i bila bi šteta da ne iskoristimo ovu šansu", podvukao je popularni "Džigi".

Najiskusniji igrač crno-bijelih Milan Obradović komandovaće odbranom i u Tunu.

"Kao i uvijek, idemo na pobjedu. Imamo dobar rezultat iz Beograda, koji bi trebalo da pretvorimo u plasman u grupnu fazu Lige Evrope. To bi bila trenutna kruna našeg rada, ali na tome se ne bismo zaustavili. Svi jedva čekamo revanš protiv Tuna i novih 90 minuta, da dokažemo da zaslužujemo evropsku jesen", optimista je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Posljednja dvija dana igrači Partizana trenirali su u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, koji ima teren sa vještačkom travom sličnih karakteristika kao i onaj u Tunu. Poslednji treći trening održaće večeras na terenu Arene Tun.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC