• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić rekao "Forza Roma!"

Potencijalni reprezentativac Srbije stigao je u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa "vučicom".

 Ljajić rekao "Forza Roma!" Izvor: MONDO

Kao što je najavljeno u utorak, višemjesečna saga oko Adema Ljajića (21) i njegovog "natezanja" sa čelnicima Fiorentine, ušla je u završnu fazu.

Talentovani "trekvartista" nije se dogovorio sa dosadašnjim klubom oko novog ugovora i pala je odluka o njegovom transferu u Romu za 10 miliona evra - sa bonusima 12 miliona - iako se pisalo da je njegova prva želja dres Milana.

Da je do realizacije posla preostalo još par rutinskih koraka, svjedoče fotografije koje je "Gazeta delo sport" objavila neposredno po dolasku Ljajića u "vječni grad".

Nekadašnji član Partizana iz Firence je stigao vozom, nešto prije 11 časova, u društvu svog pravnog zastupnika, a dočekali su ga novinari i grupica navijača.

Prije nego što je sjeo u automobil, koji će ga odvesti do Trigorije, Rominog trening centra, Ljajić je samo doviknuo: "Forza Roma!"

Tokom dana će obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor, tako da već u nedelju od 18 časova može da debituje protiv Verone, u meču drugog kola Serije A.

Podsjetimo da je selektor Srbije Siniša Mihajlović demantovao da je sa Ljajićem pronašao zajednički jezik i da će ga uvrstiti na spisak kandidata za kvalifikacione mečeve protiv Hrvatske i Velsa.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC