• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojadinović: Nema logike da Đurđević dođe

Sportski direktor Zvezde smatra da ekipa već ima previše napadača i da joj nije potreban Uroš Đurđević, koji se u medijima provlači kao želja kluba.

 Stojadinović: Nema logike da Đurđević dođe Izvor: MONDO

Omladinski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije i napadač Rada Uroš Đurđević, po pričama koje kruže u beogradskim sportskim krugovima, nalazi se na pragu povratka u Crvenu zvezdu iz koje je otjeran prije nekoliko godina zbog igranja "malog fudbala".

Sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović, međutim, smatra da je taj transfer "van svake logike".

"Vidio sam šta se piše, ali mi smo na tim mjestima prebukirani i sva pisanja u medijima o tome su nagađanja i van svake logike", rekao je Stojadinović tokom promocije dvojice novih igrača - golmana Predraga Rajkovića i zadnjeg veznog Gorana Gogića.

ZVEZDINI NAPADAČI

Crvena zvezda trenutno od klasičnih napadača u svom timu ima povrijeđenog Đorđa Rakića, Abiolu Daudu sa, po Stojadinovićevim riječima, konkretnom ponudom za odlazak, zatim tek pridošle Ifeanija Onjila i Dragana Mrđu, kao i talentovanog Stefana Mihajlovića.

Nešto drugačije pričao je na temu dolaska kapitena OFK Beograda Marka Petkovića, koji je u posljednji čas "ispalio" Partizan.

"Petković je veoma kvalitetan i perspektivan igrač, ali mi na tom mjestu imamo Marka Vešovića, koji je standardan. Ipak, moramo da razmišljamo i o budućnosti...", ostao je Stojadinović zagonetan.

Ali...

Na pitanje novinara koliko će se još puta družiti sa predstavnicima medija do kraja prelaznog roka (31. avgusta u ponoć), Stojadinović je uz osmijeh rekao:

"Ne znam, moguće još jednom...".

Ništa jasnija slika nije i kada su u pitanju odlasci iz Crvene zvezde. I u tom slučaju glavna tema su dvojica igrača - Filip Mladenović i Abiola Dauda.

"Njih dvojica su dobili konkretne ponude, ali još pregovaramo jer pokušavamo da dobijemo više para, pošto nam je novac potreban. Niko ih ne tjera iz kluba", objasnio je Stojadinović.

Dolaskom talentovanog Predraga Rajkovića pokrenute su priče o odlasku Bobana Bajkovića, međutim, sportski direktor Zvezde je demantovao da će iskusni čuvar mreže napustiti "Marakanu" ovog ljeta.

"Bajković nije na izlaznim vratima, naprotiv. On je bio i još je prvi golman Crvene zvezde. Ko je bolji taj će braniti i o tome odlučuje trener. Niko nije razmišljao o njegovom odlasku".

Rajković, koji je nedavno sa omladinskom reprezentacijom Srbije postao šampion Evrope, a potom u prijateljskom meču sa Kolumbijom i debitovao za A tim "orlova", rekao je da se ne plaši konkurencije za mjesto na golu.

"Svi znamo ko je Boban Bajković, ne razmišljam o tome da li ću braniti već samo da maksimalno radim i da se trudim, a trener će odlučiti ko će stajati na golu", rekao je 18-godišnji golman i dodao:

"Došao sam u najveći klub u Srbiji u ovom trenutku. Od kako sam počeo da treniram maštao sam o tome. Maksimalno ću se zalagati na treninzima i utakmicama i nadam se da ćemo ove sezone osvojiti titulu".

Njegov doskorašnji saigrač u Jagodini, a sada u Crvenoj zvezdi, Goran Gogić, istakao je da je zadovoljan zbog povratka u klub u kojem je igrao za mlađe kategorije.

"Ovo mi je najljepši trenutak u fudbalskoj karijeri, maštao sam o njemu još kada sam s 12 godina prvi put došao u klub. Prešao sam mukotrpan put, a ovo doživljavam kao veliki povratak u svoju drugu kuću. Neću da pričam kolika je moja ljubav prema Zvezdi, ali neću sebi oprostiti ako ne ostavim trag. Ne razmišljam na taj način da dokazujem nekome da nije bio u pravu, moje je samo da se trudim. Mnogo djece ne dobije ovakvu priliku a i mnogo bolji igrači od mene su otišli nekim drugom putem", rekao je 27-godišnji Gogić.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC