• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija novi igrač Sarajeva!

Dosadašnji član Vojvodine, Banjalučanin Nemanja Bilbija potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa vicešampionom Bosne i Hercegovine, ekipom Sarajeva.

 Bilbija novi igrač Sarajeva! Izvor: MONDO

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca nedavno je raskinuo ugovor sa "lalama", a nekoliko dana bila je aktuelna priča o njegovom povratku na Gradski stadion. Ipak, to se nije desilo, već je Bilbija odlučio da obuče "bordo" dres, koji će nositi do 2015. godine.

"Prvi utisci su veoma dobri. Poznajem većinu igrača Sarajeva, od kojih najbolje Vuleta Trivunovića i Bojana Puzigaću, sa kojim sam igrao u Borcu, tako da sam siguran da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se uklopim sa ekipom", izjavio je Bilbija po dolasku u Sarajevo.

Bilbija je rođen 2. novembra 1990. godine u Banjaluci, a karijeru je započeo u matičnom Borcu. U januaru 2010. godine prešao je u redove Vojvodine, za koju je nastupao sve do ovog ljeta. U periodu dok je nosio dres novosadskog superligaša, u dva navrata bio je na pozajmici u Borcu.

Već tri godine član je mladog nacionalnog tima BiH, čiji je bio i kapiten. U dresu Borca odigrao je 53 utakmice i postigao 25 golova, dok se za Novosađane dva puta bio strijelac na 43 nastupa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC