• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portparol Rada ljut na Stojića, otišao

Dosadašnji portparol Rada Vladimir Savić ogorčen radom prvog čovjeka kluba Ranka Stojića i opštim stanjem u klubu otišao iz Rada.

 Portparol Rada ljut na Stojića, otišao Izvor: MONDO

Dosadašnji portparol Rada Vladimir Savić poznat je u ovdašnjim fudbalskim krugovima po svojim vrcavim komentarima, zanimljivim najavama konferencija za medije, i njegovim vođenjem, raznim drugim marketinškim idejama.

Ali, i njemu je prekipjelo!

U otvorenom pismu javnosti, Vladimir Savić je saopštio da odlazi sa mjesta portparola Rada, nezadovoljan načinom na koji Ranko Stojić vodi klub i opštim stanjem u banjičkom superligašu.

Njegova oštrica usmjerena je ka prvom čovjeku Rada Ranku Stojiću, za koga ističe da vodi klub u propast, iznoseći i podatke da zaposleni ne dobijaju plate, a posebno ga je pecnuo zbog toga što je navijač Crvene zvezde!

"Aktuelno rezultatsko ostvarenje i položaj na tabeli su refleksija sveobuhvatnog stanja kluba! Kao osoba koja se iskreno svakodnevno borila za što bolji imidž Rada javno iskazujem nezadovoljstvo koje je kulminiralo u ovom periodu. Ne želim više da budem dio cirkusa koji je baziran isključivo na mimikriji Ranka Stojića i kvaziviziji kluba koji će postati lider i uzor klubovima u regionu. Realno stanje je da je klub stigao do litice, da je infrastrukturni segment na nivou seoskog kluba pred gašenjem, a cijeli projekat je očigledno zasnovan isključivo na prihodovanju profita pojedinca od prodaje igrača koji je i potpisnik erozije kluba iz Crnotravske ulice", napisao je Vladimir Savić.

On je podvukao da radna zajednica svakodnevno gleda "sve luksuzniji i sadržajniji vozni park porodice Stojić", a da je sa druge strane, klupska ambulanta najčešće bez običnog zavoja, da žene u ekonomatu nerijetko mole da se kupi prašak kako bi adekvatno servisirale opremu, da ispaštaju mladi igrači na terenu, da plate i stanarine kasne mjesecima, da zdravstveno osiguranje nije regulisano i da se svjesno zaoštrava konflikt sa navijačima.

"Ne želim da vrijeđam sistem fudbalskog menadžera, Ranka Stojića, jer on u Radu i ne postoji. Postoji pojedinac koji odlučuje o svemu, a u kom pravcu ide klub jasno je i onome koji i nema pravi uvid u klupsko stanje", istakao je Vladimir Savić u obrazloženju odlaska sa Banjice.

Dosadašnji portparol Rada kaže da je rezigniran stanjem u kojem se nalazi klub koji voli i dodaje da vjeruje da ga bar sa te strane Stojić može razumjeti, jer j i Stojić navijač - ali Crvene zvezde!

"Rezigniran sam stanjem kluba koji volim isto kao što i Ranko Stojić sa istim osjećanjem komentariše razočaranost prema klubu za koji navija Crvenoj Zvezdi i zato mislim da me razumije sa navijačkog aspekta. Komparativnoi gledajući, Rad je po svom potencijalu na prostorima SFRJ bio sličan NK Rijeka. Ipak, klub sa Kantride je danas tim koji je iz Evrope eliminisao jedan Štutgart i sada je učesnik grupne faze LE i uskoro će dobiti stadion za ponos, a Rad je pred ponorom na koji se svjesno usmjerava", naveo je Vladimir Savić.

On je izrazio nadu da će se bar sekcija veterana aktivnije uključiti u spašavanje kluba kako bi Rad ponovo iznjedrio asove poput Vladimira Jugovića, Bate Mirkovića, Igora Taševskog, Miroslava Đukića, Mikija Stevića, Ljubinka Drulovića...

Savić je otkrio i "insajd" informaciju da poreski organi pripremaju podrobnu analizu poslovanja FK Rad i "Dynamic agencije".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC