• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić uvjeren: Siti može do titule

Defanzivac Mančester sitija nada se tituli šampiona Engleske. "Konkurencija je jaka, ali imamo kvalitet".

 Nastasić uvjeren: Siti može do titule Izvor: MONDO

Početak takmičenja u Premijer ligi pokazao je da će se voditi velika i neizvjesna borba do samog kraja i da se neće svesti samo na trku mančesterskih klubova.

Mančester junajted je u debelom zaostatku za vodećim Čelsijem, a Mančester siti prati londonske "plavce". Naravno, tu su i Liverpul, Arsenal, Totenhem... Premijer liga je takva da ni u jednoj utakmici nema "sigurnih" bodova i da, zaista, svako svakog može da pobijedi.

Mančester siti je u prethodnih sedam utakmica ostvario četiri pobjede, remi, a dva puta je poražen. Neočekivano, ali "građani" imaju sreću da im konkurencija nije "pobjegla".

Defanzivac Sitija Matija Nastasić uvjeren je da u jakoj konkurenciji "građani mogu do titule.

"Mnoge ekipe su se pojačale. Ostvarili smo dobre rezultate u nekim utakmicama, ali i nismo pobijedili u onim gdje se trijumf očekivao. Biće zanimljivo do kraja, jer je sada nemoguće izdvojiti jednog favorita za titulu. Ima sigurno pet, šest ekipa koje će se do posljednjeg kola boriti za trofej. Mi imamo dosta kvalitetnih igrača i iskreno se nadam da možemo do titule", rekao je Nastasić novinarima u Beogradu.

Proteklog vikenda Mančester je na svom terenu dobio Everton 3:1, a duel je obilježio i sudar saigrača - Nastasića i Aleksandra Kolarova. Deblji kraj izvukao je Kolarov kome je pukla arkada.

"Ma, igrač Evertona je gurnuo Kolarova na mene i sudarili smo se. Ali, biće sve u redu, dobro je on. Malo mu je zatvoreno oko, ali biće u redu", kaže Nastasić sa dječačkim osmijehom.

Dok je Nastasić razgovarao sa novinarima u hotelu "M", gdje je došao na okupljanje mlade reprezentacije, Aleksandar Kolarov je u svojoj bijeloj limuzini otišao u Staru Pazovu na okupljanje A tima.

(MONDO, foto: AP Photo/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC