• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić svjestan da ga tjeraju, Čović odlazi

"Šta da vam kažem, sve ste čuli...", prokomentarisao je Dragan Džajić. "Imam dovoljno svojih obaveza u Košarkaškom klubu", rekao Nebojša Čović

 Džajić svjestan da ga tjeraju, Čović odlazi Izvor: MONDO

Pozicija predsjednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića biće tema na Skupštini kluba koja je zakazana ove večeri za 25. oktobar.

Njegovi do juče "tihi", a od danas već "glasni" oponenti, najavili su da će se na najvišem organu kluba, Skupštini, raspravljati o "krupnim promjenama" i "novom rukovodstvu" kluba.

Od ovog ponedjeljka, 7. oktobra, više niko u Ljutice Bogdana 1a ne želi i ne može da krije da ovaj Upravni odbor, sastavljen na brzinu prošle jeseni, ne ume da se izbori sa zadatkom koji je pred njega stavljen, a zadatak nije nimalo lak!

To nije želio više da poriče ni Džajić, koji je stadion napustio pola sata poslije svojih kritičara, Tončeva, Kokeze, Stojadinovića i ostalih...

Legendarni funkcioner koji od povratka u klub i izbora na kojima je bio jedini kandidat za predsjednika, samim tim i pobjednik, nije uspio da nametne nekadašnji autoritet i samostalno donosi odluke, prvo je pokušao da izbjegne razgovor sa novinarima, ali je potom zastao, okrenuo se i rekao...

"Šta da vam kažem, sve ste čuli... Biće Skupštine, tamo ćemo razgovarati".

Poslije kraće pauze dodao je:

"O čemu ćemo razgovarati vidjećete i sami, vjerujem da ćete doći na Skupštinu".

Potom je i on napustio stadion iznad kojeg ostaje da lebdi neizvjesnost, ne rezultatska, nego egzistencijalna.

I, kao što je MONDO u više navrata pisao ovih dana, ovde se apsolutno ne radi o tome ko će biti trener kluba, već ko će ga voditi.

Potpredsjednik Nebojša Čović došao je na stadion posljednji, kada su Tončev, Kokeza, Stojadinović i Bašanović već bili otišli, a napustio je klub nešto poslije Džajića.

Novinarima je, na pitanje da li ostaje u klubu, rekao:

"Imam dovoljno svojih obaveza u Košarkaškom klubu, a i ovdje sam došao kao neka vrsta ispomoći. Ali, da ne pametujem sada, vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je Čović, koji je veče prije toga gostujući na TV Pink u jednoj kontakt emisiji na temu prelaska na mjesto gradonačelnika rekao:

"Tu sam ako sam potreban..."

Čović je posljednji došao na UO, kada je dio rukovodstva već napustio stadion.

"Čuo sam da je dogovoreno da se zakaže Skupština. Ne mogu da kažem da je ona vanredna, jer je već trebalo da bude održana u julu ili avgustu. Evidentno je da ako nema rezultata na terenu, nema ni kompaktnosti u Upravi. To vam je kao i u porodici, kada nema para, onda ima nervoze... Jedino mi je žao što smo izgubili energiju koju smo donijeli u klub", istakao je Čović.

On je na temu mogućeg odlaska Kokeze rekao...

"Mogu to da razumijem jer se akumuliralo dosta nezadovoljstva, ali hajde da vidimo šta će biti..."

(Nikola Janković, Jovan Terzić - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC