• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša čeka "trećeg" čovjeka

Sve je izvjesnije da se za mjesto predsjednika FK Vojvodina neće kandidovati ni bivši potpredsjednik Dubroja, ni sadašnji član UO Šćepanović...

 Voša čeka "trećeg" čovjeka Izvor: MONDO

Izvjesno je samo da sin pokojnog predsjednika FK Vojvodina, Ratka Butorovića, Balša, neće ostati na funkciji prvog čovjeka novosadskog kluba.

Ko će ga naslijediti nije više izvjesno, a bilo je...

Naime, "Sportski žurnal" piše da je poznati privatni preduzetnik Zoran Šćepanović, inače član aktuelnog Upravnog odbora Voše, bio blizu odluke da se kandiduje za mjesto predsjednika i zamijeni mladog Balšu Butorovića poslije njegovog kratkog gazdovanja, ali da se to u posljednji čas izjalovilo.

Prema pisanju "Žurnala" u konkurenciji je ostao još Mirko Dubroja, koji je za života Ratka Butorovića jedno vrijeme bio potpredsjednik kluba, a potom i v.d. predsjednika.

Butorović navodno pregovara sa ljudima koji su njegovi potencijalni nasljednici, ali to ne ide lako, pa je tako i datum kada će biti zakazana Izborna skupština kluba i dalje u magli. "Žurnal" navodi da u Novom Sadu postoje ljudi zainteresovani za rukovođenje šampionom bivše države, ali da mnogi ustuknu kada se upoznaju sa količinom problema koja će ih sačekati na "Karađorđu".

"Dobro obaviješteni izvori" podno Petrovaradina tvrde da će, na kraju, Butorović i Vojvodina izabrati neko "treće rješene". Koje? Ne zna se još...

(MONDO, foto: Beta/Dragan Gojić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC