• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pogrešno je da mislimo kako nemamo napadače"

Filip Đorđević, reprezentativac Srbije, tvrdi da su njegovi i golovi Stefana Šćepovića na klupskom nivou dokaz da Srbija ima kvalitetne napadače.

 "Pogrešno je da mislimo kako nemamo napadače" Izvor: MONDO

Filip Đorđević i Stefan Šćepović donijeli su iz Francuske i Španije optimizan zasnovan na dobroj golgeterskoj formi u posljednje vrijeme.

To Đorđević, uoči utakmice sa Japanom u Novom Sadu, ne želi da krije. Štaviše...

"Drago mi je što i Stefan daje golove, to je dokaz da je pogrešno mišljenje javnosti da nemamo napadače. Odgovor su njegovi i moji golovi. Trebalo bi računati, ne samo na nas dvojicu, već tu ima još kvalitetnih napadača i to je dobro za reprezentaciju", rekao je Đorđević novinarima u Staroj Pazovi.

Đorđević je ove sezone za francuski Nant postigao šest pogodaka na devet utakmica, dok je Šćepović u španskom drugoligašu Sportingu strijelac osam golova na osam mečeva.

Uistinu, bilo bi dobro kada bi reprezentacija Srbije konačno dobila jednog, ako ne više, prepoznatljivih i ubojitih strijelaca, koji će u jednoj kalendarskoj godini postići pet, šest ili možda deset golova za nacionalni tim. Potraga i dalje traje...

Selektor Siniša Mihajlović računaće na njih dvojicu na poziciji napadača u predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Japana i posljednjem kvalifikacionom duelu za Svjetsko prvenstvo sa Makedonijom.

"Svi koji su ovde trebalo bi da daju svoj maksimum. Svako ko je ovdje zaslužio je poziv i daće sve od sebe da se pobijede Japan i Makedonija", rekao je Đorđević.

Fudbaler Nanta je kazao da bi Srbija trebalo da počne pripreme za sljedeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. koje će početi na jesen naredne godine.

"Već bi trebalo da počnemo da se pripremamo za sljedeće kvalifikacije. Dosta smo napredovali u odnosu na početak ovih i pokušaćemo da i dalje napredujemo sve više i u sljedeći ciklus da uđemo mnogo bolje nego u ovaj", kazao je Đorđević.

Srbija će se u petak od 17.30 u Novom Sadu sastati sa Japanom, dok će sa Makedonijom igrati u utorak od 20.30 u Jagodini.

MAKSIMUM ZBOG DEKIJA
Na utakmici sa Japanom od reprezentativnog dresa oprostiće se nekadašnji kapiten Dejan Stanković, čime će sa 103 utakmice oboriti rekord koji sada dijeli sa Savom Miloševićem.

"Drago nam je što će Deki oboriti rekord, on je možda i naš najbolji igrač u prethodnih deset, 20 godina. Svi ćemo dati maksimum da on ode u penziju sa pobjedom", rekao je Đorđević.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC