• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić i Bufon imaju istog menadžera, a klub?

Juventus navodno želi da iskoristi agenta Nemanje Vidića, koji zastupa i Đanluiđija Bufona, u namjeri da ga narednog juna igrača dovede u Torino.

 Vidić i Bufon imaju istog menadžera, a klub? Izvor: MONDO

Nemanja Vidić (31) bio je želja mnogih italijanskih klubova i prije nego što je u januaru 2005. godine prešao u Mančester junajted iz Spartaka iz Moskve.

Kasnije je često bio povezivan sa prelaskom u Milan.

Sada, nepunih devet godina od dolaska na "Old Traford", kapiten "đavola" nalazi se na meti Juventusa. Međutim, iako se ovim vijestima bave italijanski mediji, trebalo bi ih uzeti sa rezervom iz dva razloga:

Nedavno je novi menadžer Junajteda Dejvid Mojes istakao da nikada u životu nije radio sa boljim defanzivcem od Vidića, kao i da namjerava da mu ponudi novi ugovor, a gotovo je simptomatično da ovakve vijesti, ne samo u Vidićevom slučaju, dolaze u trenucima kada se igrač nalazi u krizi i kada pravi greške.

Vidić je lošim reakcijama kumovao golovima koje je Junajted primio od Sanderlenda u Premijer ligi i Šahtjora u Ligi šampiona, pa se zbog toga našao na meti kritika engleske javnosti. Kao posljedica toga, uslijedio je i "poziv" da pređe u Juventus.


Bivšem reprezentativcu Srbije ugovor sa Junajtedom ističe u junu sljedeće godine i zato će biti slobodan u izboru nove sredine. Pored Juventusa, za Vidića je navodno zainteresovano još nekoliko velikih evropskih klubova.

Ukoliko sa Junajtedom ne potpiše novi ugovor, Vidić će u februaru sljedeće godine moći da se obaveže na saradnju sa nekim drugim klubom i potom sačeka jun da ostvari transfer.

Vidić je u Junajted došao u decembru 2005. godine, a do sada je za "đavole" odigrao 271 utakmicu i postigao 18 golova.

BUFON JE VEZA
Adut generalnog direktora Juventusa Bepea Marote navodno je i Vidićev menadžer Silvano Martina sa kojim ima prijateljske odnose. Martina je menadžer i golmanu Juventusa Đanluiđiju Bufonu.

(MONDO, foto: Beta/AP/Efrem Lukatsky)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC