• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ko je tu lud, a ko zbunjen!?

Onaj ko pokušava da prati šta se događa u FK Crvena zvezda ove nejdelje može, u najmanju ruku, da bude zbunjen.

 ZVEZDA: Ko je tu lud, a ko zbunjen!? Izvor: MONDO

Naročito, poslije onoga što se dogodilo u srijedu malo poslije podneva na stadionu u Ljutice Bogdana.

Nakon što su se poslije Upravnog odbora u ponedjeljak rastali u ne baš prijateljskom tonu, raspisali Skupštinu kluba za 25. oktobar i poručili da ovako više ne može, kao i da su klubu potrebni novi ljudi i svež kapital, predsjednik i dvojica potpredsednika crveno-bijelih sreli su se i razgovarali dva dana kasnije na stadionu.

To ne treba da čudi, ali je izjava potpredsjednika Ivice Tončeva zaista zbunjuća.

On je, u društvu kolege Slaviše Kokeze, napustio stadion poslije sastanka sa predsjednikom Draganom Džajićem i prilično iznenadio prisutne novinare izjavom da je "on u klub došao sa Džajićem, pa će sa njim i da ode".

"Želim da kažem poslije informacije u štampi da postoje struje u FK Crvena zvezda i da smo ja i Kokeza na jednoj, a da je Džajić na drugoj, to želim da demantujem. Takve struje i sukobi u Zvezdi ne postoje i ja sve to želim da demantujem. Na predlog Džajića i ja i Kokeza smo došli u Crvenu zvezdu. Odlaskom Džajića idemo i ja i Kokeza. Mi smo svi na istom cilju da Zvezda bude što bolja i jača. Ako to ne budemo mogli da uradimo, odlaskom Džajića i mi idemo", rekao je Tončev.

Pokušao je Tončev i da razjasni šta su mislili kada su pričali da treba da se sprovedu neke promjene. I to je sada prilično ublažio.

"Kada smo ono pričali da mora da dođe do promjena, mislili smo na to da u UO ima tri upražnjena mjesta i mislili smo da ubacimo neke nove ljude, koji bi pomogli energijom, možda i finansijski. E, na to smo mislili. Takođe, mislimo i da svaki član UO treba da dobije direktna zaduženja čime će se baviti da izvučemo ovu sezonu i da osvojimo titulu", kaže Tončev.

Da bi potom još jednom poručio: "Između nas i predsjednika ne postoje nikakve nesuglasice. Džajić je prije svega moj prijatelj, i ja ga veoma cijenim. Ako on ode idem i ja, a mislim da će i Kokeza".

Tončev je dodao i da je Džajić "dobio mandat da sastavi svoj tim", čime je potvrdio pisanje medija da je predsjedniku Zvezde data šansa da sa svojim ljudima proba da nešto uradi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC