• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Da li idem zavisi i od vrha države

Predsjednik FSS kaže da je njegova ostavka na stolu, ali da ništa još nije izvjesno.

 Karadžić: Da li idem zavisi i od vrha države Izvor: MONDO

Da li će Tomislav Karadžić zaista otići sa mjesta predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, kao što je to najavio ili će ipak ostati na toj funkciji?

Karadžić je saopštio da bi mogao da se povuče sa vrha srpskog fudbala u decembru, ali je u srijedu u Staroj Pazovi pojasnio da će to zavisiti od nekoliko faktora, pa i od stava državnog vrha.

"Ja sam prije mjesec dana najavio odlazak u decembru i to je na stolu. Što se mene lično tiče, svaka odluka koja bude donijeta u decembru će mi odgovarati, možda neka manje, neka više", rekao je Karadžić novinarima u Staroj Pazovi.

On je dodao da će njegov ostanak ili odlazak sa funkcije zavisiti od četiri faktora:

"Dolazi mjesec decembar, da li će se nešto mijenjati zavisi od četiri faktora. Prvi: najviše zavisi od mene. Drugi: odluka organa u FSS. Treći: mišljenje i odluka državnih organa, sa kojima imamo stalnu komunikaciju. Četvrti: stav i mišljenje krovnih organizacija - FIFA i UEFA, koji se posljednjih mjesec dana stalno raspituju šta se dešava".

On je dodao da su se Mišel Platini i UEFA već pozitivno izjasnili o radu FSS, a najavio je odlazak na sastanak sa Sepom Blaterom krajem oktobra.

Karadžić je podsjetio i da FSS ima neke aranžmane u vezi sa infrastrukturom sa UEFA i FIFA i da to takođe nije bez značaja za dalji rad FSS.

U vezi sa izjavom selektora Siniše Mihajlovića, koji je svoj ostanak na tom mjestu uslovio ostankom Karadžića na mjestu predsjednika FSS, Karadžić kaže da nije srećan zbog te izjave Mihajlovića.

"Siniša dobro radi svoj posao, reprezentacija dobija konture, oblik i fizionomiju. On ne treba da vezuje svoj posao sa predsjednikom FSS ili ilo kim drugim. Nedavno sam bio u Zagrebu, gdje sam pričao sa mnogim ljudima iz regiona i svi nas proglašavaju za najperspektivniju reprezentaciju u jugoistočnoj Evropi i to nije slučajno. Kako god da bude, ne vjerujem da će bilo ko izaći iz ovog okvira selekcije reprezentacije u budućem periodu", rekao je Karadžić.

On kaže da je FSS apsolutno stabilna organizacija, da dobro radi i funkcioniše, da se radi kvalitetno, pomenuvši prije svega rad u mlađim selekcijama.

"Budućnost srpskog fudbala je sigurna i izvjesna i za nju ne treba brinuti", vjeruje Karadžić.

(MONDO, foto: Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC