• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević: Znače i utakmice utorkom

Pošto minutažu u prvom timu dobija "na kašičicu", Vukan Savićević umjesto o rivalima iz Superlige priča o prijateljskim mečevima Crvene zvezde.

 Savićević: Znače i utakmice utorkom Izvor: MONDO

Ko god da vodi Crvenu zvezdu uvijek u prvom obraćanju novinarima na "Marakani" istakne jednu stvar: "Moramo da se okrenemo svojoj školi... Ekipa treba da bude sastavljena od Zvezdine dijece..."

Ništa drugačije nije bilo ni sa aktuelnim rukovodstvom kluba.

Najavljivano je da će tim činiti igrači ponikli u Crvenoj zvezdi, da se više neće dovoditi stranci ako nisu "najmanje duplo bolji" i slično...

Međutim, kako se bližio početak sezone, "klinci" su proslijeđivani na pozajmice, neki su čak i odbili da se vrate u klub, a oni koji su ostali, ispostavilo se, pogriješili su što nisu otišli. Ili ne igraju, ili jedva da igraju (izuzev Darka Lazića koji ima zapaženu minutažu silom prilika, pošto igra na poziciji štopera koja je "najbolnija tačka" ekipe Slaviše Stojanovića).

Već drugo ljeto najavljivani su nastupi Stefana Mihajlovića i Vukana Savićevića, ali su se njih dvojica tek nekoliko puta našli na terenu. Savićević nešto više nego Mihajlović, ali nedovoljno da bi moglo da se kaže da su ispunjena obećanja klupskih čelnika i da je "Zvezdinom djetetu" pružena šansa da pokaže šta zna.

Zato, umjesto da priča o rivalima iz Jelen Superlige, Savićević danas govori o Vrbasu, klubu iz četvrtog ranga takmičenja sa kojim su crveno-bijeli u utorak odigrali prijateljski meč i pobijedili ga 3:0.

Strijelci su bili upravo igrači ponikli na "Marakani", Mihajlović, Savićević i Ahčin.

"Svakom igraču koji ne igra tokom vikenda, mnogo znače prijateljske utakmice koje igramo utorkom. Takvi mečevi su nova prilika za dokazivanje, ali takođe stavljaju sve fudbalere u situaciju da imaju 'utakmice u nogama', što je važno zbog održavanja ili sticanja forme", rekao je Savićević za klupski sajt i dodao:

"Svakako da mi je drago što sam uspio da se upišem u strijelce. Očekujem da nastavim sa ovakvim partijama, kako bih se izborio i za mjesto u startnoj postavi, što je svima nama cilj".

Da li će Savićević i njegovi vršnjaci ispuniti svoj cilj igrajući za Crvenu zvezdu, vidjećemo. Trenutna situacija u klubu je takva da ne mogu sa sigurnošću da kažu kome se dokazuju, da li Slaviši Stojanoviću ili nekome drugom...(MONDO,foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC