• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Problem" za Gvardiolu, oporavio se Martinez

Povratak Martineza pojačaće ionako jaku konkurenciju u veznom redu, gdje Gvardiola već ima problema da izabere trenutno najbolje igrače.

 "Problem" za Gvardiolu, oporavio se Martinez Izvor: MONDO

Fudbaler minhenskog Bajerna Havi Martinez trebalo bi sljedeće nedjelje da počne da trenira s timom, poslije operacije koju je imao prošlog mjeseca.

"Operacija je dobro prošla, a program rehabilitacije se odvijao po planu. Očekujem da ću se postepeno uključiti u trening i da ću sljedeće nedjelje trenirati punom snagom", rekao je danas Martinez.

Ovaj vezni fudbaler je posljednju utakmicu za Bajern odigrao 30. avgusta, u evropskom Superkupu protiv Čelsija. On je tada postigao gol za izjednačenje na 2:2. Njemački klub je na kraju slavio na penale.

Španski reprezentativac kazao je da se njegov povratak odvija po pažljivo pripremljenom planu, koji je napravljen da bi se izbjegle nesreće.

Bajern vodi u prvenstvo Njemačke poslije osam kola. Prošle sezone je osvojio prvenstvo, kup i Ligu šampiona.

Povratak Martineza pojačaće ionako jaku konkurenciju u veznom redu, gdje Gvardiola već ima problema da izabere trenutno najbolje igrače i da se ne ogreši o nekoga. Bez nabrajanja ofanzivnih vezista, krila i polušpiceva, Gvardiola u manevru može da računa na Tijaga Alkantaru, Bastijana Švajnštajgera, Mičela Vejzera, Pjera Hejberga, Tonija Krosa, pa i ponekog igrača iz odbrane.

Konkretno, u odsustvu Martineza, na poziciji zadnjeg veznog bukvalno je dominirao kapiten Filip Lam koji je cijelu karijeru proveo na mjestu desnog ili lijevog beka.

(MONDO/Beta, foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC