• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Srbija je ponosna na Stankovića

"Srbija je ponosna što je čovjek kao Stanković igrao za nas", kaže ministar sporta Vanja Udovičić u danu kada se Stanković oprašta od reprezentacije.

 Udovičić: Srbija je ponosna na Stankovića Izvor: MONDO

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je Srbija ponosna jer ima fudbalera kao što je Dejan Stanković i istakao da bi mladi trebalo da se ugledaju na bivšeg kapitena nacionalnog tima.

"Stanković je legenda srpskog fudbala, čovjek koji je napravio vrhunsku i časnu karijeru kakvu bi svaki sportista poželio. Uvijek je bio motor ekipe i predstavljao Srbiju na najbolji mogući način. Srbija je ponosna što je čovjek kao Dejan Stanković igrao za nas. Takvi ljudi trebalo bi da budu primjer svima, idoli djeci i mladima, jer su svojom karijerom, na djelu, pokazali i zastupali prave vrijednosti kojima svi mladi treba da teže", rekao je Udovičić.

Ministar je istakao kako vjeruje da će igrači danas na prijateljskoj utakmici sa Japanom u Novom Sadu imati još veći motiv za pobjedu, kako bi se odužili Stankoviću na svemu što je tokom svih ovih godina pružio u državnom dresu.

"Ubijeđen sam da će srpski fudbal od sada računati na Stankovića u nekom drugom kapacitetu i da će on nastaviti da pomaže srpskom sportu. Za takve ljude treba i mora da bude mjesta u srpskom fudbalu i sportu generalno", poručio je Udovičić.

On će prisustvovati prijateljskom meču između Srbije i Japana u Novom Sadu na kojem će se Stanković oprostiti od reprezentacije i ujedno odigrati rekordni, 103. meč u dresu nacionalnog tima.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC