• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (U-21): Bruka "orlića" u Ahni!

Mlada reprezentacija Kipra šokirala pojačane vršnjake iz Srbije. Brojčano slabiji domaćin slavio rezultatom 2:1 (0:0)! Ukupno pet "crvenih".

 EP (U-21): Bruka "orlića" u Ahni! Izvor: MONDO

Dvomeč Srbije i Kipra na startu takmičenja u Devetoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. završen je neriješeno!

Prošlog mjeseca u Gornjem Milanovcu bilo je 2:1 za "orliće", a u petak u Ahni 2:1 za ostrvsku selekciju, koja je "pobijedila" i u isključenjima, rezultatom 3:2.

Radovan Ćurčić i njegovi izabranici priredili su naciji neprijatno iznenađenje, posebno ako se ima u vidu da je selektor "A" tima Siniša Mihajlović za oktobarsku akciju ustupio mladima Filipa Đuričića i Aleksandra Mitrovića.

Kipar je uprkos direktnom crvenom kartonu za Teodorua u 27. minutu prvi pronašao put do mreže.
SRBIJA

Perić, Golubović, Spajić, Ćosić, Pantić, Kovačević, Mijailović (od 56' Brašanac), Đuričić, Milunović (od 72' Stojiljković), Đurđević (od 67' Pešić), Mitrović.

Uroš Spajić faulirao je Englezua u kaznenom prostoru, a Froksilijas u 54. minutu bio siguran egzekutor - 1:0.

Na 2:0 povisio je Talasitis u 71. minutu, a Srbija materijalizovala brojčanu prednost šest minuta prije kraja, kada je Aleksandar Mitrović iz penala postavio konačan rezultat.

Kada je Panajotu u 87. minutu dobio drugi žuti karton, "orlići" su sa dva igrača više sabili Kiprane u šesnaesterac. Šanse su redom propuštali Đuričić, Spajić i najbolju Uroš Ćosić, koji je pogodio stativu. Lopta jednostavno nije "htjela" u gol.

U samom finišu sudijske nadoknade vremena došlo je do koškanja, poslije koga su isključeni Ćosić i Aleksandar Pantić, odnosno Konstantinu. Bio je to neslavan kraj izleta mladih srpskih fudbalera na Mediteran, u utorak u Gornjem Milanovcu im slijedi okršaj sa Sjevernom Irskom...

TABELA: Belgija 12 (iz četiri meča), Kipar 6 (5), Italija 3 (2), Srbija 3 (2), Severna Irska 0 (3).
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC