• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (U-21): Bruka "orlića" u Ahni!

Mlada reprezentacija Kipra šokirala pojačane vršnjake iz Srbije. Brojčano slabiji domaćin slavio rezultatom 2:1 (0:0)! Ukupno pet "crvenih".

 EP (U-21): Bruka "orlića" u Ahni! Izvor: MONDO

Dvomeč Srbije i Kipra na startu takmičenja u Devetoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. završen je neriješeno!

Prošlog mjeseca u Gornjem Milanovcu bilo je 2:1 za "orliće", a u petak u Ahni 2:1 za ostrvsku selekciju, koja je "pobijedila" i u isključenjima, rezultatom 3:2.

Radovan Ćurčić i njegovi izabranici priredili su srpskoj naciji neprijatno iznenađenje, posebno ako se ima u vidu da je selektor "A" tima Siniša Mihajlović za oktobarsku akciju ustupio mladima Filipa Đuričića i Aleksandra Mitrovića.

Kipar je uprkos direktnom crvenom kartonu za Teodorua u 27. minutu prvi pronašao put do mreže.
Uroš Spajić faulirao je Englezua u kaznenom prostoru, a Froksilijas u 54. minutu bio siguran egzekutor - 1:0.

Na 2:0 povisio je Talasitis u 71. minutu, a Srbija materijalizovala brojčanu prednost šest minuta prije kraja, kada je Aleksandar Mitrović iz penala postavio konačan rezultat.

Kada je Panajotu u 87. minutu dobio drugi žuti karton, "orlići" su sa dva igrača više sabili Kiprane u šesnaesterac. Šanse su redom propuštali Đuričić, Spajić i najbolju Uroš Ćosić, koji je pogodio stativu. Lopta jednostavno nije "htjela" u gol.

U samom finišu sudijske nadoknade vremena došlo je do koškanja, poslije koga su isključeni Ćosić i Aleksandar Pantić, odnosno Konstantinu. Bio je to neslavan kraj izleta mladih srpskih fudbalera na Mediteran, u utorak u Gornjem Milanovcu im slijedi okršaj sa Sjevernom Irskom...

SRBIJA: Perić, Golubović, Spajić, Ćosić, Pantić, Kovačević, Mijailović (od 56' Brašanac), Đuričić, Milunović (od 72' Stojiljković), Đurđević (od 67' Pešić), Mitrović.

TABELA: Belgija 12 (iz četiri meča), Kipar 6 (5), Italija 3 (2), Srbija 3 (2), Severna Irska 0 (3).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC